СУНИЧНИЙ МІЛЬФЁЙ з медовим КРЕМОМ

Мільфей – не просто відомий французький десерт, це як би & nbsp; зменшена копія улюбленого багатьма торта Наполеон. Готується мільфей також, як і торт, з листкового тіста з & quot; тисячею верств & quot; (Millefeuille), прошаровуються ніжним кремом на основі маскарпоне. А & nbsp; ягоди – суниця, полуниця, лохина – приємне ароматне доповнення до ніжного тендітному десерту.

Інгредієнти

  • 500 г замороженого листкового тіста в пластах
  • 2 склянки суниці
  • 500 г маскарпоне
  • 2 дуже свіжих яйця
  • 4 ст. л. медового суфле або густого меду
  • цукрова пудра
  • щіпка морської солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Вийміть заморожене тісто з морозильника, відразу ж розділіть пласти. Залиште при кімнатній температурі на 3-5 хв., Потім акуратно розріжте кожен пласт на 4 однакових прямокутника. Викладіть їх на застелений пергаментом деко на деякій відстані один від одного і поставте в холодну духовку. Крок 2 Виставте температуру 200 ° С і включіть її. Випікайте 20 хв. – за цей час тісто сильно підніметься. Крок 3 Розберіть кожен піднявся прямокутник на 3 шари і поверніть в духовку ще на 5-7 хв. Остудіть отримані міні коржі. Крок 4 Для крему відокремте білки від жовтків. Жовтки розітріть з медом і маскарпоне. Крок 5 Білки з сіллю збийте в стійку піну. У три прийоми, акуратно перемішуючи лопаткою знизу вгору, втрутився білки в маскарпоне з жовтками і медом. Крок 6 Викладіть на все міні-коржі крем і зберіть тістечка з трьох шарів, насипаючи на крем суницю. Поставте в холодильник на 20 хв. Подавайте, присипавши цукровою пудрою.

0/5 (0 Reviews)