Якщо хочеться приготувати смачне і гарне гаряче, візьміть на замітку наш рецепт святкового м'ясного рулету. Він, звичайно, зажадає від вас часу і певних кулінарних навичок, але результат точно перевершить всі очікування. В основі страви & mdash; свиняча вирізка, яка відбивається в пласт, а потім начиняється яловичим фаршем і звареними круто перепелиними яйцями. Після цього конструкція & nbsp; згортається, обсмажується до рум'яної скоринки на сковороді & nbsp; і запікають у духовці. У підсумку виходить соковитий і ніжний рулет, який на зрізі виглядає & nbsp; дуже симпатично!
& nbsp;
Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- часник – 2 зубчики
- петрушка свіжа нарізана – пучок
- базилік свіжий нарізаний – 2 гілочки
- черстві хлібні крихти – 0,5 склянки
- молоко – 100 мл
- варені дрібні курячі або перепелині яйця – 6 шт.
- свиняча вирізка – 1 кг
- тертий пармезан – 0,5 склянки
- яйце – 1 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- бульйон м'ясний – 1 л
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> яловичина (фарш) – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте інгредієнти для святкового м'ясного рулету. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Петрушку і базилік вимити, обсушити і дрібно нарізати. Хлібні крихти замочити в молоці. Яйця очистити від шкаралупи. Свинячу вирізку накрити плівкою і відбити в тонкий пласт. Крок 2
Змішати в мисці яловичий фарш з розмоченими крихтами, пармезаном, цибулею, часником, зеленню і сирим яйцем. Ретельно вимісити. Викласти приготований фарш по центру свинячої вирізки – основі рулету. Крок 3
Втиснути в яловичий фарш перепелині яйця , зварені круто, по середньої лінії, паралельно довгій стороні (на рівній відстані один від одного або практично впритул). Крок 4
Обережно, але досить туго згорнути святковий м'ясний рулет. Перев'язати кулінарною ниткою. У великій сковороді, в яку цілком поміститься рулет, нагріти масло. Крок 5
Обсмажити рулет до рум'янцю з усім сторін. Перекласти у форму для запікання. Влити бульйон, накрити кришкою і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 1,5 год. Якщо поверхня рулету почне підгоряти, його слід накрити листом фольги. Корисна порада
Пласт свинячої вирізки можна вистелити злегка припущені шпинатом або савойської капустою. В цьому випадку шматочки святкового м'ясного рулету будуть виглядати ще гарніше.
До речі Кількість бульйону для запікання святкового рулету краще регулювати за фактом. Влийте рідина в форму так, щоб м'ясна заготівля занурилася в неї на 2 & ndash; 3 см. Помістіть в духовку на час, вказаний в рецепті. Доливати бульйон слід тільки в тому випадку, якщо рідина & nbsp; в процесі запікання випарується.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!