Фаршировані яйця це світова холодна закуска на всі часи. Чим наповнити яйця – це простір для нашої фантазії. У мене сьогодні пікантне яблучне пюре із зерновою гірчицею і петрушкою.
Гарячий жовтня x Інгредієнти
- цибуля ріпчаста 1 шт
- яблука 1 шт
- гірчиця зернова 1 ст.л.
- майонез 1 ст.л.
- петрушка 2 гілочки
- вершкове масло 2 ст.л.
- сіль
- чорний перець
- яйця курячі 3-4 шт
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Курячі яйця зварити круто, охолодити. Розрізати навпіл і акуратно витягнути жовток, він піде в начинку. Цибулю нарізати і обсмажити на вершковому маслі до прозорості, приблизно 2 хвилини. Крок 2
У яблука зчистити шкірку і вирізати насіння. Нарізати кубиками і додати до цибулі. Гасити всі разом на невеликому вогні ще хвилин 5. Потім охолодити. Крок 3
Пробити блендером в пюре цибульний-яблучну суміш з вареними жовтками. Додати гірчицю з зернами, трохи майонезу, мелконарубленную петрушку, за смаком посолити і поперчити. Перемішати. Крок 4
Наповнити кулінарний шприц яблучним пюре і акуратно видавити на половинки яєць.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!