ЛОСОСЬ малосольні

Наближається Новий рік, і вже пора подумати, чим би ви хотіли порадувати себе і своїх улюблених в святкову ніч. Малосольний лосось з кропом прикрасить будь-який новорічний стіл.

ЛОСОСЬ малосольні

 ЛОСОСЬ малосольні

Інгредієнти

  • сіль – 1 ст. л.
  • кріп – 50 г
  • 1 кг філе лосося
  • цукор – 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

1. У лосося розрізати черевце і видалити нутрощі. Відрізати хвіст і голову. Промити рибу усередині і зовні, ретельно обсушити серветками або рушником. Зробити глибокий надріз вздовж усього хребта і, тримаючи ніж майже паралельно поверхні стола, зрізати філе з кістки. Таким же чином відокремити другу частину філе. Вийняти реберні кістки. 2. Кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати з сіллю і цукром. 3. Викласти суміш рівним шаром на одну половину філе, накрити другою половиною, притиснути. Загорнути в харчову плівку і залишити на добу при кімнатній температурі, після чого помістити в холодильник.

0/5 (0 Reviews)