Наближається Новий рік, і вже пора подумати, чим би ви хотіли порадувати себе і своїх улюблених в святкову ніч. Малосольний лосось з кропом прикрасить будь-який новорічний стіл.
Інгредієнти
- сіль – 1 ст. л.
- кріп – 50 г
- 1 кг філе лосося
- цукор – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
1. У лосося розрізати черевце і видалити нутрощі. Відрізати хвіст і голову. Промити рибу усередині і зовні, ретельно обсушити серветками або рушником. Зробити глибокий надріз вздовж усього хребта і, тримаючи ніж майже паралельно поверхні стола, зрізати філе з кістки. Таким же чином відокремити другу частину філе. Вийняти реберні кістки. 2. Кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати з сіллю і цукром. 3. Викласти суміш рівним шаром на одну половину філе, накрити другою половиною, притиснути. Загорнути в харчову плівку і залишити на добу при кімнатній температурі, після чого помістити в холодильник.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!