Свинячої корейки З кумкват У медовій глазурі

Взимку, коли на вулиці заметіль і все навколо сіре і похмуре, хочеться чогось особливо яскравого, ситного і смачного. Даний рецепт як не можна краще підходить саме для такого & quot; сніжно зимового & quot; настрою …

свинячої корейки З кумкват У медовій глазурі

Зимові блюда з цитрусовими x Інгредієнти

  • свинина ( корейка) 2 кг
  • кумкват 10 шт.
  • мед 5 ст. л.
  • соєвий соус 3 ст. л.
  • гвоздика (бутони)
  • спеції

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячої корейки З кумкват У медовій глазурі

У сотейнику розігріти соєвий соус і мед, до однорідності. Крок 2

свинячої корейки З кумкват У медовій глазурі

Свинячу корейку відварити до готовності в підсоленій воді. Злегка обсушити паперовим рушником. Верх корейки надрізати на невеликі квадрати у вигляді сіточки (але не до кінця). Крок 3

свинячої корейки З кумкват у медовій глазурі

Помістити корейку в форму для запікання (дно форми змастити олією). У кожному квадраті закріпити кружечок кумквата, за допомогою бутони гвоздики. Крок 4

свинячої корейки З кумкват у медовій глазурі

Підготовлену корейку полити медово-соєвим соусом і запекти в розігрітій до 170-180 градусів духовці до рум'яної скоринки. Періодично м'ясо поливати соусом. Крок 5

свинячої корейки З кумкват у медовій глазурі

Я думаю, що мало хто відмовиться від смачного і ароматного шматочка корейки … особливо в зимовий час.

0/5 (0 Reviews)