Взимку, коли на вулиці заметіль і все навколо сіре і похмуре, хочеться чогось особливо яскравого, ситного і смачного. Даний рецепт як не можна краще підходить саме для такого & quot; сніжно зимового & quot; настрою …
Зимові блюда з цитрусовими x Інгредієнти
- свинина ( корейка) 2 кг
- кумкват 10 шт.
- мед 5 ст. л.
- соєвий соус 3 ст. л.
- гвоздика (бутони)
- спеції
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У сотейнику розігріти соєвий соус і мед, до однорідності. Крок 2
Свинячу корейку відварити до готовності в підсоленій воді. Злегка обсушити паперовим рушником. Верх корейки надрізати на невеликі квадрати у вигляді сіточки (але не до кінця). Крок 3
Помістити корейку в форму для запікання (дно форми змастити олією). У кожному квадраті закріпити кружечок кумквата, за допомогою бутони гвоздики. Крок 4
Підготовлену корейку полити медово-соєвим соусом і запекти в розігрітій до 170-180 градусів духовці до рум'яної скоринки. Періодично м'ясо поливати соусом. Крок 5
Я думаю, що мало хто відмовиться від смачного і ароматного шматочка корейки … особливо в зимовий час.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!