ВЕЛИКДЕНЬ У ананаса

В радісний і світле свято Великодня можна дозволити собі приділити багато часу приготування святкового столу. Сирна паска – відмінний привід для прояву своєї кулінарної майстерності.

ВЕЛИКДЕНЬ В ананаса

Інгредієнти

  • 250 г очищеного ананаса
  • 200 г малини, можна замороженої
  • 1 ч.л. цукру
  • 100 г сорбета
  • м'якоть маракуї
  • очищені несолоні фісташки

Для карамелі:

  • 250 г цукру

Для паски :

  • 250 г очищеного ананаса
  • 250 г сиру жирністю 9%
  • цукор – 1 ч.л..
  • 0,5 стручка ванілі
  • 30 г цукатів

Для печива:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 50 г очищеного фундука
  • 50 г цукрової пудри
  • 3 яєчні білки
  • 20 г цукру
  • 25 г сметани жирністю 25%
  • 20 г родзинок

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 Приготувати печиво. Для цього подрібнити в блендері горіхи до дрібної крихти, намагаючись не включати блендер надовго, щоб горіхи не дали масла. Горіхову крихту розподілити на поверхні дека і злегка підсушити в духовці. Горіхову пудру змішати з цукровою і просіяти через сито. Крок 2 Яєчні білки збити міксером до стійкої піни, додавши в процесі цукор. Всипати суміш цукрової й горіхової пудри, перемішати ложкою. Використовуючи кондитерський мішок, відсадити масу порційні на деко і випікати близько 30 хв. при 180 & deg; C. Крок 3 Приготувати карамель. Розчинити цукор в 200 мл води і довести до кипіння. Варити до стану “твердого кульки”, зняти з вогню, переставити ємність на лід. Вмочити в карамель ложку і нанести цукрові нитки на пергамент або на качалку. Коли карамель застигне, використовувати її як прикраса. Крок 4 Приготувати паску. Сир, цукор і сметану перемішати ложкою. Додати вміст половини стручка ванілі, після чого збити суміш за допомогою міксера до однорідної маси. Крок 5 Ізюм замочити в окропі, промокнути паперовою серветкою. Додати разом з цукатами в сирну масу. Крок 6 Близько 40 г м'якоті ананаса нарізати уздовж тонкими смужками. Покласти на край кожної смужки сирну масу і згорнути в рулет. Крок 7 Частину ананаса подрібнити в блендері, додавши за смаком цукор. Так само в блендері подрібнити малину, додавши цукор за смаком. Крок 8 Викласти на середину тарілки печиво, на нього – кулька сорбета. Поруч покласти паску в ананасі, на ананас помістити м'якоть маракуї. Прикрасити блюдо ананасовим і малиновим соусами, карамеллю і рубаними фісташками.

0/5 (0 Reviews)