Свинячої вирізки з базиліком і прошутто

Здається, що свинина і здорове харчування – речі несумісні, & nbsp; але якщо вдуматися, в свинячий вирізки або в карбонат жиру міститься менше, ніж в курячої ніжці. Так навіщо відмовлятися від такого чудового продукту, особливо якщо можна вибрати щадний спосіб приготування?

Інгредієнти

  • 300-350 г свинячої вирізки одним шматком
  • 3 скибочки прошутто (сиров'ялена шинка)
  • 10 листочків зеленого базиліка
  • пучок зеленої спаржі
  • оливкова олія
  • бальзамічний оцет
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свиняча вирізка з & nbsp; базилік і & nbsp; прошутто

Вирізку подровняйте по краях. Гострим ножем зробіть поздовжній розріз, щоб вийшов «кишеньку». Покладіть в & nbsp; нього листя базиліка. Крок 2 М'ясо трохи посоліть і & nbsp; поперчіть. Оберніть скибочками прошутто і & nbsp; закріпіть шпажками. Змастіть оливковою олією. Крок 3

Свиняча вирізка з & nbsp; базилік і & nbsp; прошутто

Поставте сковороду-гриль на сильний вогонь і & nbsp; обсмажте вирізку з усіх боків, щоб з'явилися коричневі смуги. Перекладіть в & nbsp; форму для запікання. Крок 4 Розігрійте духовку до 160 ° С. Поставте форму зі свининою і & nbsp; готуйте 15 & nbsp; хв. М'ясо повинно залишитися соковитим, але бути повністю прожареним. Дістаньте свинину з духовки і & nbsp; залиште на 5 & nbsp; хв., Прикривши фольгою. Крок 5 У цей час в & nbsp; високому сотейнику доведіть воду до кипіння. Покладіть спаржу (бажано поставити її вертикально, щоб ніжні кінчики були занурені в & nbsp; воду), прикрийте кришкою або іншим сотейником і & nbsp; готуйте 2 & nbsp; хв. Перекладіть на друшляк, дайте воді стекти. Крок 6

Свиняча вирізка з & nbsp; базилік і & nbsp; прошутто

Розігрійте сковороду-гриль, злегка змастіть оливковою олією. Швидко обсмажте спаржу до золотистого кольору. Наріжте вирізку на & nbsp; шматки товщиною 2,5-3 см, видаліть шпажки. Поряд покладіть обсмажену спаржу і & nbsp; збризніть бальзамічним оцтом.

0/5 (0 Reviews)