Фарширована КУРКА ПО-карибський

Для ефектної подачі курки по-карибски візьміть великий ананас і розріжте уздовж навпіл. Виріжте з нього м'якоть, а човник наповніть начинкою, вийнятої з курки. Покладіть ананас на блюдо поруч з куркою і зберіть за столом близьких і друзів.

 Фарширована кУРКА ПО-карибський

Інгредієнти

  • 1 велика курка
  • 2/3 склянки вареного довгого рису
  • по половині червоного, жовтого і зеленого солодкого перцю
  • 5 кілець консервованого ананаса
  • 1 середня червона цибулина
  • 80 г вершкового масла
  • 100 мл ананасового соку
  • оливкова олія
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фарширована КУРКА ПО-карибський

Наріжте солодкий перець і цибулю кубиками, ананас наріжте невеликими шматочками. Розігрійте в сковороді оливкове масло і обсмажити цибулю до м'якості. Додайте солодкий перець і смажте 5 хв. Крок 2

Фарширована КУРКА ПО-карибський

У велику миску покладіть рис, ананас і обсмажені цибулю і перець, посоліть, поперчіть і перемішайте. Додайте ананасовий сік. Крок 3

Фарширована КУРКА ПО-карибський

Натріть курку сіллю і перцем. Нафаршіруйте начинкою і сколите шпажками отвір або зашейте ниткою. Крок 4 Половину вершкового масла наріжте невеликими шматочками і подсуньте під шкіру на грудях. Масло, що залишилося розтопіть і змастіть їм шкіру курки. Крок 5 Поставте курку в духовку, розігріту до 200 ° С, і готуйте 20 хв. Потім знизьте температуру до 180 ° С і продовжуйте готувати ще 1 год 10 хв. Періодично поливайте птицю соком, що утворився в листі, або змащуйте розтопленим маслом. Крок 6 Готову птицю дістаньте з духовки і залиште на 10 хв., Прикривши фольгою. Потім перекладіть на блюдо, видаліть шпажки або нитки і викладіть начинку. До речі

Для ефектної подачі візьміть великий ананас і розріжте уздовж навпіл. Виріжте з нього м'якоть, а човник наповніть начинкою, вийнятої з курки. Покладіть ананас на блюдо поруч з куркою.

0/5 (0 Reviews)