Напевно ви пробували або чули про теперешній курча по-міланськи & ndash; тонкої відбивною з курячого філе. Ми ж трохи переробили це блюдо, вийшла відмінна закуска для великої компанії. Якщо ви плануєте фуршет, вона з легкістю замінить гаряче.
Інгредієнти
- 500 г філе курячої грудки
- 4 ч. Л. суміші сушених італійських трав
- 2 яйця
- 120 мл жирних вершків
- 2 склянки панірувальних сухарів
- 1 склянка борошна
- рослинне масло
- сіль
- мелений чорний перець
- лимон для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У велику каструлю (або фритюрницю) налийте олію шаром 3,5 см і нагрійте його на сильному вогні. Температура масла повинна складати 175 ° С (якщо немає термометра, киньте кубика хліба, якщо він швидко зготується до золотистого кольору, масло досить підігрітий). Крок 2
Наріжте куряче філе кубиками зі стороною 2,5 см. Приправте курку сіллю і перцем, посипте 1 ч. л. пряних трав. Крок 3
У мисці збийте яйця з вершками і 1 ч. л. пряних трав. Крок 4
В іншій мисці змішайте сухарі з ще 1 ч. л. пряних трав. Крок 5 У третю миску насипте борошно і залишилася 1 ч. Л. пряних трав. Підготуйте два дека, один застеліть пергаментом, а інший паперовими рушниками. Крок 6
Занурюйте шматочки курки в борошно, стряхивайте надлишки. Потім опускайте в яєчну суміш, а потім обвалюють у сухарях. Перекладайте на деко, покритий пергаментом. Крок 7
Опускайте в гаряче масло по кілька шматочків курки і смажте до готовності, 6-7 хв. Діставайте курку шумівкою і перекладайте на паперові рушники. Крок 8
Викладіть курку на блюдо і подавайте з часточками лимона. До речі
Ви можете запанірувати курку заздалегідь і прибрати в холодильник, так панірування буде триматися & shy; ще краще.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!