Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

Напевно ви пробували або чули про теперешній курча по-міланськи & ndash; тонкої відбивною з курячого філе. Ми ж трохи переробили це блюдо, вийшла відмінна закуска для великої компанії. Якщо ви плануєте фуршет, вона з легкістю замінить гаряче.

Інгредієнти

  • 500 г філе курячої грудки
  • 4 ч. Л. суміші сушених італійських трав
  • 2 яйця
  • 120 мл жирних вершків
  • 2 склянки панірувальних сухарів
  • 1 склянка борошна
  • рослинне масло
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • лимон для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У велику каструлю (або фритюрницю) налийте олію шаром 3,5 см і нагрійте його на сильному вогні. Температура масла повинна складати 175 ° С (якщо немає термометра, киньте кубика хліба, якщо він швидко зготується до золотистого кольору, масло досить підігрітий). Крок 2

Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

Наріжте куряче філе кубиками зі стороною 2,5 см. Приправте курку сіллю і перцем, посипте 1 ч. л. пряних трав. Крок 3

Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

У мисці збийте яйця з вершками і 1 ч. л. пряних трав. Крок 4

Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

В іншій мисці змішайте сухарі з ще 1 ч. л. пряних трав. Крок 5 У третю миску насипте борошно і залишилася 1 ч. Л. пряних трав. Підготуйте два дека, один застеліть пергаментом, а інший паперовими рушниками. Крок 6

Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

Занурюйте шматочки курки в борошно, стряхивайте надлишки. Потім опускайте в яєчну суміш, а потім обвалюють у сухарях. Перекладайте на деко, покритий пергаментом. Крок 7

Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

Опускайте в гаряче масло по кілька шматочків курки і смажте до готовності, 6-7 хв. Діставайте курку шумівкою і перекладайте на паперові рушники. Крок 8

Курча по-міланськи ДЛЯ ВЕЛИКИЙ КОМПАНІЇ

Викладіть курку на блюдо і подавайте з часточками лимона. До речі

Ви можете запанірувати курку заздалегідь і прибрати в холодильник, так панірування буде триматися & shy; ще краще.

0/5 (0 Reviews)