Свинячої вирізки, запечена в беконі

Бекон з добірної грудинки ідеально підійде для самих різних блюд, надаючи насичений, глибокий смак.

 свинячої вирізки, запечена в беконі

 свинячої вирізки, запечена в беконі

Інгредієнти

  • 2 зубчики часнику
  • 2 гілочки чебрецю
  • 1 ч. л. діжонськой гірчиці
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • 2 свинячі вирізки вагою по 600-700 г
  • 12-14 довгих смужок жирного бекону
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячої вирізки, запечена в беконі

Очистіть часник. Видаліть у чебрецю стебла. Порубати часник з листочками чебрецю майже в пасту. Змішайте з гірчицею і Вустерського соусом, додайте сіль і перець. Крок 2

свинячої вирізки, запечена в беконі

Повапните сумішшю свинячу вирізку, загорніть в плівку окремо. Покладіть в холодильник, маринують 12-24 ч. Перед приготуванням за 1 год вийміть м'ясо з холодильника. Крок 3

свинячої вирізки, запечена в беконі

Розігрійте духовку до 180 ° С. Обмотайте кожен шматок вирізки беконом злегка внахлест, обв'яжіть кулінарним шпагатом. Крок 4 Покладіть м'ясо на варту в листі ґрати, поставте в духовку на 25-30 хв. Перед подачею зніміть шпагат, дайте відпочити 5-10 хв.

0/5 (0 Reviews)