СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Свиняча вирізка, приготована в духовці & mdash; завжди буде безпрограшним варіантом на вашому столі. Блюдо виходить настільки смачним, соковитим і апетитним, що навіть прівереди залишаться задоволені смаковими поєднаннями рум'яної медової скоринки з тонкими винними нотками, в поєднанні з сухофруктами.

 СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Моє улюблене новорічне блюдо x Інгредієнти

  • свиняча вирізка (ескалоп) 800 г
  • інжир сушений 70 г
  • курага 70 г
  • чорнослив 70 г
  • сіль 1 ч.л..
  • перець мелений (суміш) 1 ч.л.
  • мед (для глазурі) 2 ст.л.
  • вино червоне сухе (для глазурі) 1 стакан (а)
  • рослинне масло (для глазурі) 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Підготувати всі необхідні інгредієнти. Крок 2

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Сухофрукти залити окропом і залишити на кілька хвилин. Потім воду злити, фрукти обсушити паперовим рушником. Крок 3

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

У свинячий вирізці зробити 5 поздовжніх глибоких розрізу. Натерти сіллю і посипати сумішшю подрібнених перців. Крок 4

СВИНИНА запечена З сУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Заповнити розрізи сухофруктами: в середній розріз укласти інжир, з боків курагу і чорнослив. Крок 5

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

М'ясо щільно обв'язати кулінарною ниткою, укласти в форму для запікання і змастити сумішшю меду, масла і червоного вина. Поставити в розігріту до 170 – 180 * духовку на 1,5 години. Крок 6

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Під час запікання м'ясо періодично необхідно поливати соком. Крок 7

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

У результаті виходить ароматна рум'яна кірочка. Крок 8

СВИНИНА запечена З СУХОФРУКТАМИ ПІД медовій глазурі

Таке м'ясне блюдо відмінно прикрасить будь-який святковий стіл!

0/5 (0 Reviews)