Свиняча вирізка, приготована в духовці & mdash; завжди буде безпрограшним варіантом на вашому столі. Блюдо виходить настільки смачним, соковитим і апетитним, що навіть прівереди залишаться задоволені смаковими поєднаннями рум'яної медової скоринки з тонкими винними нотками, в поєднанні з сухофруктами.
Моє улюблене новорічне блюдо x Інгредієнти
- свиняча вирізка (ескалоп) 800 г
- інжир сушений 70 г
- курага 70 г
- чорнослив 70 г
- сіль 1 ч.л..
- перець мелений (суміш) 1 ч.л.
- мед (для глазурі) 2 ст.л.
- вино червоне сухе (для глазурі) 1 стакан (а)
- рослинне масло (для глазурі) 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати всі необхідні інгредієнти. Крок 2
Сухофрукти залити окропом і залишити на кілька хвилин. Потім воду злити, фрукти обсушити паперовим рушником. Крок 3
У свинячий вирізці зробити 5 поздовжніх глибоких розрізу. Натерти сіллю і посипати сумішшю подрібнених перців. Крок 4
Заповнити розрізи сухофруктами: в середній розріз укласти інжир, з боків курагу і чорнослив. Крок 5
М'ясо щільно обв'язати кулінарною ниткою, укласти в форму для запікання і змастити сумішшю меду, масла і червоного вина. Поставити в розігріту до 170 – 180 * духовку на 1,5 години. Крок 6
Під час запікання м'ясо періодично необхідно поливати соком. Крок 7
У результаті виходить ароматна рум'яна кірочка. Крок 8
Таке м'ясне блюдо відмінно прикрасить будь-який святковий стіл!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!