Сирний КУЛИЧ з чорносливом

Паска з тіста на основі сиру виходить не менш смачний, ніж класичний дріжджовий. Він більш м'якою і вологою структурою. Додавання чорносливу в паску робить його ще смачніше! А прикраса паски вербою з шоколаду і маршмеллоу – додає йому родзинку!

 сирну КУЛИЧ з чорносливом

 сирну КУЛИЧ з чорносливом

Така різна Пасха x Інгредієнти

  • сир – 200 г.
  • пшеничне борошно – 2-2, 5 ст.
  • розпушувач – 1 ч. Л.
  • рослинне масло 5 ст. л.
  • яйце – 3 шт
  • цукор – 120 г.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> чорнослив – 70-100 г.

  • для глазурі: цукрова пудра, лимонний сік
  • для прикраси: М'ята, Розтоплений шоколад, Маршмеллоу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Сирний КУЛИЧ з чорносливом

Сир пробити блендером, додати яйця, знову збити блендером. Крок 2

сирну КУЛИЧ з чорносливом

Додати цукровий пісок , просіяне борошно і розпушувач. Крок 3 Заздалегідь вимочений в фруктовому сиропі чорнослив процідити і дрібно нарізати. Крок 4 Додати нарізаний чорнослив прямо в борошно. Додати рослинне масло і ретельно перемішати. Крок 5 Тісто виходить досить густим. Викласти тісто у форму для паски. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 45-50 хвилин до сухої зубочистки. Орієнтуйтеся на свою духовку! Крок 6

сирну КУЛИЧ з чорносливом

Готову паску повністю остудити. Прикрасити глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. З розтопленого шоколаду і маршмеллоу зробити гілочку верби. Крок 7

сирну КУЛИЧ з чорносливом

Смачного!

0/5 (0 Reviews)