Сирний заварних ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Один з найбільш улюблених варіантів сирної паски & mdash; заварювана з малиною. Вона виходить ніжною і смачною і відмінно прикрасить святковий стіл. Змінюючи ягоди, можна приготувати кілька видів сирної паски. Такий десерт сподобається всім & mdash; маленьким і дорослим. Мені дуже подобаються всі аксесуари для кухні бренду Joseph Joseph і хотілося б мати на кухні набір обробних дощок Index Large.

 сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • сир 500 г
  • цукор 100 г
  • яєчні жовтки 3 шт.
  • вершкове масло 50 г
  • білий шоколад 90 г
  • малина 120 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кукурудзяний крохмаль 1 ст.л.

  • малина сублимированная 1 ст.л.
  • цукор (для малинового пюре) 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Сир протерти через сито. Крок 2

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Додати жовтки, цукор і м'яке вершкове масло. Все перемішати і поставити на середній вогонь. Крок 3

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

При постійному помішуванні довести суміш до перших бульбашок і зняти з вогню. Остудити до кімнатної температури. Крок 4

Малину розморозити і протерти через сито. Крок 5

перелити малинове пюре в сотейник, додати кукурудзяний крохмаль і цукор, перемішати і довести до загустіння. Крок 6

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Зняти малиновий кисіль з плити і остудити. Крок 7

білий шоколад розтопити. Крок 8

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Пасочніцу вистелити марлею, змоченою водою і складеної у два шари. Крок 9

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

У сирну масу додати білий шоколад, розмішати до однорідності і розділити на дві частини. В одну частину додати малиновий кисіль і столову ложку сублімованої малини (за бажанням). Перемішати. Крок 10

Сирну масу викладати в пасочницу частинами. Спочатку малинову частину. Крок 11

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Потім сирну білу. Крок 12

Таким чином заповнити всю пасочницу. Крок 13

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Краї марлі загорнути наверх. Зверху поставити гніт, а саму пасочницу помістити в ємність. Конструкцію поставити в холодильник на кілька годин, періодично зливаючи сироватку. Крок 14

сирну заварний ВЕЛИКДЕНЬ З малини

Готову паску встановити на блюдо, звільнити від марлі і прикрасити. Смачний великодній десерт готовий!

0/5 (0 Reviews)