ВЕЛИКДЕНЬ Орєхова

Сирна паска з горіхами – ситно, незвично і актуально. Можете приготувати паску з мигдалем або фундуком, арахісом або фісташками, волоськими орехаміі або Пеканов. Тільки при виборі враховуйте смак сиру і поєднання горіхів з цукром. Наш вибір: кедрові горіхи!

ВЕЛИКДЕНЬ горіховий

Інгредієнти

  • 150 г кедрових горіхів
  • 1,5 кг відважених сиру жирністю 9 %
  • 160-180 г дрібного цукру
  • 4 яйця
  • 180-200 г вершкового масла
  • 600-800 мл вершків жирністю 33%
  • 0,5 ч. л. ванільного цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ВЕЛИКДЕНЬ горіховий

Сир протерти через сито, додати цукор і ванільний цукор. Ретельно розтерти. Крок 2

ВЕЛИКДЕНЬ горіховий

Додати яйця, вершкове масло і 100-120 г горіхів. Перемішати. Влити вершки, знову перемішати. Крок 3

ВЕЛИКДЕНЬ горіховий

Викласти сирну масу в форму, вистеленную харчовою плівкою, поставити зверху вантаж. Помістити в холодильник на 10-12 годин. Перевернути паску на блюдо, зняти форму і плівку. Прикрасити горішками.

0/5 (0 Reviews)