Суботні з корицею

Збитень традиційно готується з меду або патоки і його основне & nbsp; призначення & ndash; наситити тіло і зігріти душу в російські морози чи в холодну дощову осінь. & nbsp; Гарячого напою можна додати супер-зігріваючі властивості, додавши в нього в кінці варіння стакан червоного вина або вливши в готовий напій чарку коньяку. & nbsp;

суботні з корицею

Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> імбірьсвежій корінь – 3 см
  • кориця – 1 паличка
  • гвоздика – 5 бутонів
  • цукор – 6 ст. л.
  • мед – 5 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 суботні з корицею

Корінь імбиру очистити. Закип'ятити 1 л води, покласти в неї корицю, імбир і гвоздику. Крок 2

суботні з корицею

Додати цукор і мед. Дати закипіти і готувати на повільному вогні 7-10 хв., Знімаючи піну. Зняти з вогню. Крок 3

суботні з корицею

Дати настоятися 30 хв. Потім процідити і прогріти до потрібної температури. Подавати гарячим.

0/5 (0 Reviews)