Яка ж Пасха без сирної паски? До вашої уваги я представляю один з варіантів святкової паски, ароматна, з ноткою кардамону.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- сир 500 г
- сметана 50 г
- яйце 2 шт.
- масло вершкове 60 г
- цукор 1/2 стакан (а)
- родзинки 50 г
- курага 50 г
- чорнослив 6 шт.
- ванілін 0,5 г
- кардамон, зернятко 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ізюм та сухофрукти замочити в теплій воді на 1 годину, злити воду, сухофрукти обсушити, курагу і чорнослив дрібно нарізати. Крок 2 Сир протерти через сито, додати сметану, яйця, розм'якшене вершкове масло, добре перемішати. Додати сухофрукти, родзинки, ванілін, подрібнений кардамон.Все перемішати до однорідної маси. Крок 3
Пасочніцу викласти вологою марлею, наповнити її сирною масою, зверху покласти гніт, поставити паску в холодильник і залишити під гнітом на 10-12 годин. На блюдо викласти готову паску. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!