Рецепт цієї паски я побачила в моєму улюбленому журналі Гастроном в 2017 році. Я її називаю & laquo; Королівська & raquo ;. За кількістю інгредієнтів і смаку вона такою і є. В цьому році я поклала трохи більше сиру, ніж вказано в рецепті і мені вистачило на 2 середні форми (такі червоні, пластикові, збірні). & Nbsp; Я брала половину від запропонованого в журналі рецепта. А ще мрію про нові кухонних вагах Joseph Joseph SWITCHSCALE, які допоможуть ще точніше дотримуватися пропорції.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- сир 800 г
- вершки (33%) 375 г
- коричневий цукор 1/2 стакан (а)
- варена згущене молоко 150 г
- абрикосовий конфітюр 100 г
- мигдаль 25 г
- фундук 25 г
- волоський горіх 25 г
- листової желатин 6 г
- цукор з натуральної ваніллю 15 г
- шафран 1/2 ч.л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гіркий шоколад 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Викладіть сир в застелений марлею друшляк, накрийте тарілкою, зверху встановіть вантаж, залиште на 3-4 години. Крок 2 Порубаєте все горіхи окремо. Шоколад розтопіть. Шафран замочіть в 1 ст л окропу. Замочіть желатин в холодній воді на 10 хв. Крок 3 Сливки нагрійте до кипіння, зніміть з вогню, додайте віджатий желатин і розмішайте до розчинення. Розділіть вершки і сир на 3 рівні частини. Крок 4 В першу частину вершки + сир додайте цукор, ванільний цукор і шоколад, збийте занурювальним блендером до однорідності і втрутився фундук. Крок 5 До другої частини вершки + сир додайте згущене молоко, збийте блендером і втрутився волоські горіхи. Крок 6 У третю частину вершки + сир додайте варення і шафран, збийте блендером і втрутився мигдаль. Крок 7 Форми застеліть марлею, змоченою у воді. Викладіть твороженную масу 3-ма шарами, прибрати в холодильник на 24-48 годин (я залишила на 24 години).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!