ВЕЛИКДЕНЬ

Рецепт цієї паски я побачила в моєму улюбленому журналі Гастроном в 2017 році. Я її називаю & laquo; Королівська & raquo ;. За кількістю інгредієнтів і смаку вона такою і є. В цьому році я поклала трохи більше сиру, ніж вказано в рецепті і мені вистачило на 2 середні форми (такі червоні, пластикові, збірні). & Nbsp; Я брала половину від запропонованого в журналі рецепта. А ще мрію про нові кухонних вагах Joseph Joseph SWITCHSCALE, які допоможуть ще точніше дотримуватися пропорції.

 ВЕЛИКДЕНЬ

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • сир 800 г
  • вершки (33%) 375 г
  • коричневий цукор 1/2 стакан (а)
  • варена згущене молоко 150 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гіркий шоколад 100 г

  • абрикосовий конфітюр 100 г
  • мигдаль 25 г
  • фундук 25 г
  • волоський горіх 25 г
  • листової желатин 6 г
  • цукор з натуральної ваніллю 15 г
  • шафран 1/2 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Викладіть сир в застелений марлею друшляк, накрийте тарілкою, зверху встановіть вантаж, залиште на 3-4 години. Крок 2 Порубаєте все горіхи окремо. Шоколад розтопіть. Шафран замочіть в 1 ст л окропу. Замочіть желатин в холодній воді на 10 хв. Крок 3 Сливки нагрійте до кипіння, зніміть з вогню, додайте віджатий желатин і розмішайте до розчинення. Розділіть вершки і сир на 3 рівні частини. Крок 4 В першу частину вершки + сир додайте цукор, ванільний цукор і шоколад, збийте занурювальним блендером до однорідності і втрутився фундук. Крок 5 До другої частини вершки + сир додайте згущене молоко, збийте блендером і втрутився волоські горіхи. Крок 6 У третю частину вершки + сир додайте варення і шафран, збийте блендером і втрутився мигдаль. Крок 7 Форми застеліть марлею, змоченою у воді. Викладіть твороженную масу 3-ма шарами, прибрати в холодильник на 24-48 годин (я залишила на 24 години).

0/5 (0 Reviews)