Маффіни з гречаного борошна з сухофруктами, в'яленої вишнею, мигдалем і яблуком. Прикрашені апельсинової глазур'ю.
паска x Інгредієнти
- масло вершкове розм'якшене – 225 г
- цукор дрібний – 200 г
- мигдаль мелений – 150 г
- мука гречана – 100 г
- мелені кориця, кардамон, гвоздика – 1 ч. Л.
- розпушувач – 1,5 ч. Л .
- сіль – щіпка
- цедра і сік 1 апельсина
- яйця – 3 шт.
- курага, чорнослив – 175 г
- в'ялена вишня (або журавлина) – 50 г
- яблуко – 1 шт.
- цукрова пудра – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Духовку розігріти до 180 градусів. Збити міксером вершкове масло з цукром. Змішати просіяне борошно, мигдаль, спеції, розпушувач і сіль. Всипати в миску. Додати цедру і 3 ст.л. апельсинового соку. Крок 2
Для глазурі висипати цукрову пудру в миску і поступово додавати маленькими порціями апельсиновий сік, перемішуючи, до отримання потрібної консистенції. Прикрасити маффіни глазур'ю, можна намалювати хрестики. Смачного! Корисна порада
Можна відразу використовувати мигдальне борошно, а можна самим зробити мелений мигдаль. Потрібно мигдаль в каструлі залити окропом і дати закипіти. Злити воду, і тоді шкірка легко зніметься. Очищений мигдаль подрібнити в блендері.
Господині на заміткуРецепт розрахований на 20-24 маффіни, в залежності від обсягу формочки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!