ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ БЕЗ ДРІЖДЖІВ І ЯЄЦЬ

Пасха вже зовсім скоро, саме час потренуватися перед пасхальної тижнем і приготувати найсмачніший паску!

паска x Інгредієнти

  • борошно пшеничне – 350 г
  • кефір – 300 мл
  • вершкове масло – 100 г
  • цедра апельсинова
  • сода – 1 ч. л.
  • ваніль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перемішати кефір з содою і залишити на 2 хвилини. Крок 2 Розтопити вершкове масло, додати туди цедру і ваніль, а потім змішати з кефіром і содою. Крок 3 В отриману рідку суміш висипати борошно і замішати тісто. Крок 4 Наповнити форму для паски наполовину (тестом) і поставити в духовку на 180 градусів, випікаючи 25-30 хв. Крок 5 Дістати готовий паску з духовки і нанести на нього глазур, посипки та все, що ви хочете.

0/5 (0 Reviews)