Пасха вже зовсім скоро, саме час потренуватися перед пасхальної тижнем і приготувати найсмачніший паску!
паска x Інгредієнти
- борошно пшеничне – 350 г
- кефір – 300 мл
- вершкове масло – 100 г
- цедра апельсинова
- сода – 1 ч. л.
- ваніль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Перемішати кефір з содою і залишити на 2 хвилини. Крок 2 Розтопити вершкове масло, додати туди цедру і ваніль, а потім змішати з кефіром і содою. Крок 3 В отриману рідку суміш висипати борошно і замішати тісто. Крок 4 Наповнити форму для паски наполовину (тестом) і поставити в духовку на 180 градусів, випікаючи 25-30 хв. Крок 5 Дістати готовий паску з духовки і нанести на нього глазур, посипки та все, що ви хочете.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!