Хочу запропонувати рецепт смачного паски, який спекти вам не складе особливих труднощів і багато часу.
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- яйця – 3 шт.
- борошно – 300 г
- розпушувач – 10 г
- ванільний цукор – 1 упак.
- масло вершкове – 70 г
- родзинки – 50 г
- цукор – 200 г
- молоко – 200 мл
- білок яєчний – 1 шт.
- цукрова пудра – 1 стакан
- посипання кондитерська
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Родзинки промити, обсушити на паперовому рушнику. Крок 2
Яєчні білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти в цукром і ванільним цукром. Крок 3
Додати м'яке масло і гаряче молоко. Розмішати до однорідності. Крок 4
Борошно просіяти з розпушувачем. Суху суміш додати частинами в рідку, добре розмішуючи віночком. Крок 5
Білки збити до пишної піни. Акуратно вмішати в тісто. Крок 6
у вийшло тісто додати родзинки, обвалені в борошні. Тісто розкласти по формах. Випікати в гарячій духовці при температурі 180 * до готовності. У маленьких формочках 30 хвилин, у великих близько години. Крок 7
Яєчний білок збити міксером з цукровою пудрою (можна додати барвник за бажанням). Крок 8
Готові кекси обмазати білкової глазур'ю і прикрасити кондитерської посипкою. Смачні паски готові. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!