ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Паска на Пасха може бути і не класичним, але обов’язково смачним) Ось такий класний рецепт я знайшла на просторах інтернету і вирішила його приготувати на своєму каналі. Паски виходять більше схожі за смаком і за формою на кекси, але готувати їх простіше. Пасочки виходять солодкі.

Інгредієнти

  • молоко – 110 мл
  • вершкове масло – 240 гр.
  • цукор – 250 гр.
  • цедра – 2 апельсинів
  • дріжджі пресовані – 18 гр. (сухі 6 гр.)
  • ванілін – 1 пакетик
  • борошно – 300 гр.
  • сіль – 1/2 ч.л
  • мускатний горіх – 1/2 ч.л
  • кориця – 1/2 ч.л
  • яйце – 3 шт.
  • родзинки – 250 гр.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Влийте молоко в каструлю і прогрійте, потім додайте вершкове масло, цукор і прогрівайте поки масло не розтане. Крок 2

ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

далі зніміть з вогню і додайте цедру, дріжджі і ванілін. Крок 3

ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Просійте борошно, сіль і спеції і Слелай поглиблення в центрі. Міксером або віночком перемішуйте і поступово вливайте молочну суміш. Додайте яйця по одному і вимощують до тих пір поки тісто не вийде шовковистим і еластичним. В кінці всипати родзинки і акуратно перемішати. Крок 4

ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

дайте тесту постояти 1 годину, потім розподіліть його по формам і дайте ще расстояться приблизно 1 годину. Крок 5

ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Розігрійте духовку до 160 • З і випікайте паски 50 хвилин, готовність перевірте шпажкой- вона повинна виходити сухою. Крок 6

ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ НЕ КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Готово! Прикрасити за бажанням і за смаком! Приємного апетиту і вітаю зі Світлим Святом Пасхи !!!

0/5 (0 Reviews)