Паска на Пасха може бути і не класичним, але обов’язково смачним) Ось такий класний рецепт я знайшла на просторах інтернету і вирішила його приготувати на своєму каналі. Паски виходять більше схожі за смаком і за формою на кекси, але готувати їх простіше. Пасочки виходять солодкі.
Інгредієнти
- молоко – 110 мл
- вершкове масло – 240 гр.
- цукор – 250 гр.
- цедра – 2 апельсинів
- дріжджі пресовані – 18 гр. (сухі 6 гр.)
- ванілін – 1 пакетик
- борошно – 300 гр.
- сіль – 1/2 ч.л
- мускатний горіх – 1/2 ч.л
- кориця – 1/2 ч.л
- яйце – 3 шт.
- родзинки – 250 гр.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Влийте молоко в каструлю і прогрійте, потім додайте вершкове масло, цукор і прогрівайте поки масло не розтане. Крок 2
далі зніміть з вогню і додайте цедру, дріжджі і ванілін. Крок 3
Просійте борошно, сіль і спеції і Слелай поглиблення в центрі. Міксером або віночком перемішуйте і поступово вливайте молочну суміш. Додайте яйця по одному і вимощують до тих пір поки тісто не вийде шовковистим і еластичним. В кінці всипати родзинки і акуратно перемішати. Крок 4
дайте тесту постояти 1 годину, потім розподіліть його по формам і дайте ще расстояться приблизно 1 годину. Крок 5
Розігрійте духовку до 160 • З і випікайте паски 50 хвилин, готовність перевірте шпажкой- вона повинна виходити сухою. Крок 6
Готово! Прикрасити за бажанням і за смаком! Приємного апетиту і вітаю зі Світлим Святом Пасхи !!!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!