ВЕЛИКОДНЯ кіски з джемом

Альтернатива паскам

ВЕЛИКОДНЯ кіски З Джем

 ВЕЛИКОДНЯ кіски З Джем

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • 3 ч.л. сухих дріжджів
  • 600 г борошна
  • 1 стакан теплого молока
  • 100 г вершкового масла
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 жовтки

  • 100 г цукру
  • щіпка солі
  • яйце для змащування тіста

для начинки:

  • 6 ст.л. брусничного джему
  • кориця на смак
  • 3 ст.л. подрібненого фундука

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Стакан теплого молока змішати з дріжджами, невеликою кількістю цукру, борошна та олії. Накрити рушником і через 30 хвилин рідина запузирітся. Крок 2 Додати залишилися інгредієнти, замісити тісто, залишити на годину. Через годину перемішати, можна ще на годину залишити. А можна продовжити. Крок 3 Я ділила тісто на 6 частин для двох кісок, і розкачувала частини на смужки. В середину вздовж кожної смужки укладала начинку, потім заліпила начинку, перетворивши смужки в “джгути” для майбутньої косички. Крок 4 Потім сплести по три джгута в косичку, змастити яйцем, дати постояти 15 хвилин, поки духовка нагріється до 180 градусів. Випікати 35 хвилин.

0/5 (0 Reviews)