Альтернатива паскам
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- 3 ч.л. сухих дріжджів
- 600 г борошна
- 1 стакан теплого молока
- 100 г вершкового масла
- 100 г цукру
- щіпка солі
- яйце для змащування тіста
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 жовтки
для начинки:
- 6 ст.л. брусничного джему
- кориця на смак
- 3 ст.л. подрібненого фундука
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Стакан теплого молока змішати з дріжджами, невеликою кількістю цукру, борошна та олії. Накрити рушником і через 30 хвилин рідина запузирітся. Крок 2 Додати залишилися інгредієнти, замісити тісто, залишити на годину. Через годину перемішати, можна ще на годину залишити. А можна продовжити. Крок 3 Я ділила тісто на 6 частин для двох кісок, і розкачувала частини на смужки. В середину вздовж кожної смужки укладала начинку, потім заліпила начинку, перетворивши смужки в “джгути” для майбутньої косички. Крок 4 Потім сплести по три джгута в косичку, змастити яйцем, дати постояти 15 хвилин, поки духовка нагріється до 180 градусів. Випікати 35 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!