Незвичайна випічка для пасхальної трапези. Дуже зручний рецепт, якщо немає часу возитися з дріжджовим тестом. Він абсолютно не поступається в смакових якостях традиційному пасці. Більш того, & nbsp; своїм вишуканим смаком і ароматом урізноманітнює стіл святкової пасхальної випічки!
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 1,5 склянки
- Масло вершкове – 75 г
- Ізюм – 1-2 ст. л.
- Сіль – на кінчику ножа
- Сода – 1 ч. л.
- Розпушувач – 1/4 ч. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Цукор – 1 стакан
Для глазурі:
- Білок – 1 шт.
- Цукрова пудра – 0,5 склянки
- Лимонний сік – 1 ч. Л. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Посипання кондитерські
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Банани очищаємо, пюріруем в блендері. Крок 2 Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю, розпушувачем, содою. Крок 3 Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукром, додаємо яйця по одному, перемішуючи міксером. Крок 4 Додамо бананове пюре. Перемішаємо, потроху додаємо сухі інгредієнти. В останню чергу додаємо промитий і підсушений родзинки. Крок 5 Тісто викладаємо у форми для пасок, заповнюючи їх на дві третини. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою. Крок 6 Для глазурі білок збиваємо з пудрою в круту піну, наносимо на гарячий паску. Прикрашаємо кондитерськими посипаннями. Приємного апетиту і щасливого Світлого Великодня!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!