ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Наша сімейна традиція після Великоднього богослужіння відзначати Світле Христове Воскресіння всією сім'єю за святковим столом. Вже багато років цей рецепт залишається беззмінним хітом. Все від малого до великого бажають бачити на святковій трапезі неодмінно таку курку. Звідси і назва.

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

 ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Інгредієнти

  • куряче філе 1, 5 кг
  • майонез 200 г
  • борошно 3 ст.л.
  • яйце 1 шт.
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

У глибоку миску викласти майонез, борошно, яйце і посолити за смаком. Крок 2

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Перемішати. Це буде маринад для курки. Крок 3

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Куряче філе помити, обсушити, нарізати по діагоналі на досить великі шматки. Крок 4

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Добре відбити (не до дірок, а просто добре). Крок 5

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Викласти відбите м'ясо в маринад. Прибрати в холодильник мінімум на півтори години. Крок 6

Викласти філе на сковороду з розігрітим маслом. Крок 7

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Обсмажити з обох сторін до рум'яної скоринки. Крок 8

ВЕЛИКОДНЯ КУРКА

Можна подавати. Корисна порада

Відбивати м'ясо зручніше через харчову плівку або пакет. Так весь процес пройде набагато чистіше)))

Господині на замітку

Чим довше м'ясо буде маринуватися, тим ніжніше воно вийде на виході.

0/5 (0 Reviews)