Наша сімейна традиція після Великоднього богослужіння відзначати Світле Христове Воскресіння всією сім'єю за святковим столом. Вже багато років цей рецепт залишається беззмінним хітом. Все від малого до великого бажають бачити на святковій трапезі неодмінно таку курку. Звідси і назва.
Інгредієнти
- куряче філе 1, 5 кг
- майонез 200 г
- борошно 3 ст.л.
- яйце 1 шт.
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У глибоку миску викласти майонез, борошно, яйце і посолити за смаком. Крок 2
Перемішати. Це буде маринад для курки. Крок 3
Куряче філе помити, обсушити, нарізати по діагоналі на досить великі шматки. Крок 4
Добре відбити (не до дірок, а просто добре). Крок 5
Викласти відбите м'ясо в маринад. Прибрати в холодильник мінімум на півтори години. Крок 6
Викласти філе на сковороду з розігрітим маслом. Крок 7
Обсмажити з обох сторін до рум'яної скоринки. Крок 8
Можна подавати. Корисна порада
Відбивати м'ясо зручніше через харчову плівку або пакет. Так весь процес пройде набагато чистіше)))
Господині на замітку
Чим довше м'ясо буде маринуватися, тим ніжніше воно вийде на виході.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!