ВЕЛИКИЙ салат з гравлакс І АВОКАДО

До цього салату можна запекти або зварити картоплю & ndash; і класти його прямо в тарілку з салатом. Тоді краще збільшити кількість заправки приблизно вдвічі, тому що до картоплі вона теж відмінно підходить.

Інгредієнти

  • 6 невеликих хрустких огірочків
  • 8 перепелиних яєць
  • 1 велике стигле авокадо
  • 1 зелене яблуко
  • 50 г молодого шпинату
  • 200 г тонких скибочок гравлакс або лосося с/з або підкопченого

Для заправки:

  • сік і цедра 1 великого лайма
  • 1,5 ст . л. меду
  • 1 ст. л. зернистої гірчиці
  • 40 мл оливкової олії «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Всі інгредієнти заправки складіть в банку з добре закривається кришкою, закрийте і енергійно потрясіть. Дайте настоятися, поки готується все інше. Крок 2 Огірки наріжте кубиками зі стороною 1 см. Зваріть яйця круто, 5 хв. після закипання, і остудіть під холодною водою. Очистіть і розріжте навпіл. Крок 3 Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку, м'якоть нарізати середніми скибочками. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини, наріжте м'якоть такими ж шматочками, як огірки. Крок 4 Змішайте авокадо, огірки та яблука. Енергійно потрясіть банку із заправкою, змішайте 2/3 з салатом. Крок 5 Розкладіть на тарілки шпинат, зверху викладіть змішану частина салату. На нього викладіть половинки яєць і скибочки гравлакс, полийте заправкою.

0/5 (0 Reviews)