ВЕЛИКИЙ Салат з РОМАНО З БЕКОНОМ, шинкою І перепелиними яйцями

Дуже ситний салат. Відмінний варіант для тих, хто не встиг поснідати, сильно зголоднів або дуже поспішає і не має часу на обід з трьох страв.

Інгредієнти < ul>

  • по 6-7 верхніх листків з 4 качанів романо
  • 100 г руколи
  • 4 середніх огірка
  • жменю дрібних листочків базиліка
  • 200 г бекону або грудинки одним шматком
  • 200 г шинки одним шматком
  • 20 перепелиних яєць
  • 2 великих скибки білого сільського хліба
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • Для заправки:

    • 4 ст. л. оливкового масла
    • 1 ст. л. бальзамічного оцту
    • 2 ст. л. гірчиці із зернятками
    • сіль, мелений чорний перець

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Для заправки змішайте всі інгредієнти в баночці з добре закривається кришкою. Зваріть яйця круто, 5 хв., Поставте на пару хвилин під холодну воду, очистіть і розріжте навпіл. Крок 2 Наріжте огірки кружечками, шинку тонкими смужками, бекон – кубиками зі стороною 2 см, такими ж кубиками наріжте хліб (з скоринкою або без, за ​​вашим бажанням). Крок 3 В сковороду викладіть бекон, полийте оливковою олією, поставте на середній вогонь і, помішуючи, обсмажуйте 2-3 хв. Додайте в сковороду кубики хліба, ретельно перемішайте, обсмажте до рум'яної скоринки на хлібі і шинки, приблизно 4 хв. Крок 4 Наріжте листя романо великими квадратами, викладіть в салатник разом з огірками, руколою, базиліком і шинкою. Заправку в банку енергійно збийте, полийте салат. Додайте бекон і хліб, акуратно перемішайте, розкладіть салат по тарілках. Зверху викладіть яйця.

    0/5 (0 Reviews)