Яйця, фаршировані рибою, поза всяким сумнівом, стануть хітом будь-якого святкового столу. Так що, якщо зберетеся готувати, робіть блюдо з розрахунком на добавку! Важливим моментом тут є запікання лосося в духовці (НЕ варіння). У цьому випадку він буде мати дуже насичений смак, що найкращим чином позначиться на кінцевому результаті. Замість вершкового сиру для начинки яєць, фаршированих рибою, ви можете взяти будь-який сирний, але перший все ж краще: він забезпечить мусу приємну ніжну текстуру.
Інгредієнти
- філе лосося – 250 г
- рослинне масло – 1 ч. Л.
- червоний лук – 1 шт.
- чебрець – 4 гілочки
- лимонний сік – 1 ст. л.
- яйця – 8 шт.
- вершковий сир – 100 г
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте начинку для фаршированих яєць. Філе лосося вимити, обсушити паперовим рушником, потім в декількох місцях зробіть глибокі надрізи гострим ножем. Крок 2
лист фольги злегка змастіть рослинною олією. Червоний цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями. Листочки чебрецю промийте і струсіть зайву воду. Духовку нагрійте до 170 & deg; C. Крок 3
На підготовлений лист фольги викладіть рибу. Посоліть і поперчіть за смаком. Збризніть лимонним соком. Зверху покладіть гілочки чебрецю і нарізану кільцями цибулю. Загорніть і запікайте 20 хвилин. Крок 4
Яйця помістіть в кухлик або невелику каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Яйця охолодіть проточною водою і очистіть. Крок 5
остигнула рибу разом з цибулею помістіть в чашу блендера. Додайте вершковий сир і подрібніть до отримання маси однорідної консистенції. Приберіть в холодильник на 30 хвилин. Крок 6
яйця викладіть на робочий стіл і зробіть на кожному глибокий поздовжній надріз. Помістіть всередину трохи охолодженого рибного мусу. Прикрасьте за бажанням. Корисна порада
Яйця для приготування цієї фаршированої закуски з рибою варіть круто не довше ніж рекомендованих 10 хвилин, інакше жовток буде неапетитним і сухим. & Nbsp;
До речі
Яйця, фаршировані рибою, можна прикрасити тонкими кружечками редиски і листочками петрушки: просто вставте їх в розріз з мусом і викладіть на тарілку сервіровки.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!