ЯЄЧНІ КЕКСИ

Рецепт яєчних кексів & nbsp; від Юлії & nbsp; Євстигнєєва, шеф-кондитера мережі сімейних кафе і кондитерських & laquo; Андерсон & raquo;.

Інгредієнти

  • 140 г пшеничного борошна
  • 140 г мигдального борошна
  • 290 г вершкового масла
  • 290 г цукру
  • 10 яєць
  • 10 г розпушувача
  • марципан

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Збийте міксером розм'якшене вершкове масло і цукор до пишності. Крок 2 Поступово додайте всю просіяне борошно і розпушувач, продовжуючи збивати до однорідності. Крок 3 По одному додайте всі яйця, збиваючи тісто міксером на низьких оборотах. Перш ніж додавати наступне яйце, дайте попереднього повністю змішатися з тестом/Крок 4 Готове тісто розкладіть по формах об'ємом 120 мл (їх краще за- стелити спеціальними паперовими вкладками для кексів, тоді формочки можна нічим не змащувати і не присипати) і випікайте в духовці при 170 ° С 15-20 хв. Остудіть і прикрасьте декором з кольорового марципану.

0/5 (0 Reviews)