Весняний паску смачний і легко готується!
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Борошно-1кг
- Молоко-1,5 склянки
- яйця-6 шт.
- вершкове масло-300г
- цукор-2 склянки
- дріжджі-50 г
- сіль-щіпка
- родзинки-1 стакан
- ваніль-1 пачка
- Горіхи-1 стакан
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дріжджі розпустити в теплому молоці, додати половину борошна, вимішати щоб не було грудочок. Крок 2 Кладемо в тепло для підняття. Коли підніметься додати сіль, жовтки (розтерті з цукром), ваніль, розтоплене масло, добре перемішуємо. Крок 3 Додаємо збиті в піну білки і решту борошна. Крок 4 Місимо, щоб тісто не липло до рук, і залишаємо на 1 ч. Крок 5 Коли збільшиться вдвічі додаємо ізюм (промитий і просушений). Крок 6 Формуємо паски, заповнюємо форму на 3/4 висоти. Коли підніметься, змащуємо жовтком, ставимо в духовку на 1 годину при температурі 160 ° C. Крок 7 Після випікання змащуємо збитими білками з цукром і прикрашаємо кольоровою присипкою. Корисна порада
Перед збивання білки потрібно поставити в холодильник і додати до них трошки солі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!