Запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Смачне, ароматне м'ясо, відмінний варіант для святкової вечері.

 запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Інгредієнти

  • корейка свиняча без кістки 1 кг
  • гілочки розмарину 5 шт.
  • горошини чорного перцю 1 ст .л.
  • лимон 2 шт.
  • оливкова олія 150 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> зубки часнику 5 шт.

  • сіль за смаком
  • шафран имеретинский 1 щіпка (і)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Лимон нарізати великими долькамі.Сложіть в миску, додати гілочки розмарину. Крок 2

запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Добре розім'яти руками. Крок 3

запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Додати роздавлений ножем часник, оливкова олія, шафран, перець і сіль. Крок 4

запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Перемішати. Крок 5

запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

На жировому шарі корейки зробити надрізи-сіточку. Крок 6

запечена свиняча корейка в МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Покласти м'ясо в маринад. Маринувати 6 годин. Крок 7

запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Щогодини перевертати. Крок 8

запечена свиняча корейка в МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Перекласти м'ясо в пакет для запікання. Якщо Вам не подобається лимонна гірчинка, то не покладете в вашім пакет часточки лимона. Крок 9

запечена свиняча корейка в МАРИНАДІ З ЛИМОНУ І Розмарин

Зав'язати пакет, покласти в підходящу форму для запікання або сковороду. Крок 10

запечена свиняча корейка В МАРИНАДІ З ЛИМОНУ і Розмарин

Духовку нагріти до 200 градусів, запікати 40-50 хвилин, потім розрізати пакет, збільшити температуру і дати м'ясу зарум'яниться. Смачного!

0/5 (0 Reviews)