Смачне, ароматне м'ясо, відмінний варіант для святкової вечері.
Інгредієнти
- корейка свиняча без кістки 1 кг
- гілочки розмарину 5 шт.
- горошини чорного перцю 1 ст .л.
- лимон 2 шт.
- оливкова олія 150 мл
- сіль за смаком
- шафран имеретинский 1 щіпка (і)
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> зубки часнику 5 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лимон нарізати великими долькамі.Сложіть в миску, додати гілочки розмарину. Крок 2
Добре розім'яти руками. Крок 3
Додати роздавлений ножем часник, оливкова олія, шафран, перець і сіль. Крок 4
Перемішати. Крок 5
На жировому шарі корейки зробити надрізи-сіточку. Крок 6
Покласти м'ясо в маринад. Маринувати 6 годин. Крок 7
Щогодини перевертати. Крок 8
Перекласти м'ясо в пакет для запікання. Якщо Вам не подобається лимонна гірчинка, то не покладете в вашім пакет часточки лимона. Крок 9
Зав'язати пакет, покласти в підходящу форму для запікання або сковороду. Крок 10
Духовку нагріти до 200 градусів, запікати 40-50 хвилин, потім розрізати пакет, збільшити температуру і дати м'ясу зарум'яниться. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!