Здобні КУЛИЧ з горіхами

Як справжня окраса святкового столу !!!

 здобні кУЛИЧ з горіхами

паска x Інгредієнти

  • 5 склянок борошна
  • 300 мл вершків
  • 250 г вершкового масла
  • 8 жовтків
  • 1 ч. ложка солі
  • 100 з свіжих дріжджів
  • 1 щіпка ваніліну
  • по 0,5 склянки рубаних горіхів, цукатів і родзинок
  • рослинне масло і сухарі для змащування форми
  • 1 білок
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 склянка цукрової пудри

  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • кулінарна посипання

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для опари дріжджі розвести в теплих вершках, засипати половиною просіяного борошна, поставити в тепле місце Крок 2 Жовтки розтерти з цукром і вершковим маслом, додати в опару, що підійшла разом з горіхами, родзинками і цукатами. Все добре перемішати. Крок 3 Висипати решту борошна, сіль, ванілін, добре вимісити і прибрати в тепле місце. Коли тісто підійде обмять і знову вимісити і знову дати підійти. Крок 4 Форми змастити і присипати сухарями, дно вистелити промасленим папером. Форми заповнити тестом на 1/3 висоти, поставити їх в тепле місце, накривши рушником на 1 годину. Крок 5 Потім випікати близько 1 години при 180 градусах, потім дати охолонути. Для глазурі/прикраси: збити білок з цукровою пудрою і лимонним соком, покрити остиглі паски. Прикрасити посипкою.

0/5 (0 Reviews)