Кекси, кексики, маффіни

За що люблю рецепти кексів – так  це за їх універсальність. Смачний кекс можна приготувати практично з будь-яких продуктів, які є в холодильнику завжди. Хочеться смачненького? Готуємо кекси, кексики, маффіни! Рецептів  кексів, мабуть, безліч!)) На будь-який смак! Кекс на сметані, маффіни на йогурті, кексики на молоці, біквітні кекси з ізюмом, з вишнями, пісочні маффіни, кекс на майонезі, шоколадні кексики, простий кекс з варення, кавові кекси, маффіни на згущенці….І, найважливіше, приготування кексів не вимагає багато часу. В даній статті наведені мої улюблені рецепти кексів на всі вмпадки життя, з допомогою яких Ви зможете потішиити близьких смачною домашньою випічкою у свята та будні. Готуємо з любов’ю!

№1 в моєму списку – простий горіховий кекс. Це мій улюблений рецепт. Виходить дуже смачний пісочний кекс з відчутним горіховийм смаком. Він схожий на магазинні кекси, тільки натуральний.

Також у мене є рецепт кекса за 5 хв. Приготувати такий можна, коли гості вже в порозі. Це кекс в мікрохвильовці. Час приготування тіста- 3 хв. Час випікання- 2 хв. Форма для випікання – звичайна чашка, яку можна використовувати в мікрохвильовці. І, як не дивно, виходять дуже смачні шоколадні вологі кексики)). Тримайте цей рецепт на всяк випадок)), пригодиться! Багато моїх подруг успішно ним користуються – швидко і смачно!

Маєте мультиварку? О, кекси в мультиварці виходять високі та апетитні! Крім того, мультиварка ще більше спрощує процес приготування кексів. Найкращий рецепт – це кекс з чорницею в мультиварці. Соковитий, з кислинкою… ням-ням…До речі, ягоди можна використовувати як свіжі, так і морожені.

Готувати різні кекси можна як у будні, так і у свята. Ця смачна випічка підходить для будь-якої події. Маленкі  маффіни часто готують на дитяче день народження. Для дітей це зручно та смачно. Пропоную для дітей рецепт сирних кексів. Дуже смачні, м”якекнькі та корисні. Якщо у Вас дитяче свято, прикрашайте такі кекси кремом, білковою глазур”ю чи, наприклад, мастікою. В даному випадку можна перетворити процес прикрашання на захоплюючу гру та весело провести час разом з малюками.

Ще один рецепт, який неодмінно варто спробувати – це шоколадні маффіни. Надзвичайно смачні – вологі та апетитні!!!! Гляньте на фото – краса!))

Також, хочу порадити придбати для випікання кексів сіліконові формочки. Я часто ними користуюсь. Це дуже зручно, а кексики виходять гарними, добре випікаються та легко виймаються з форми. Ось хороший рецепт пудингових кексиків у силіконових формах. Спробуйте!

Ось ще один простий рецепт кекса, який я використовую досить часто. Це кекс з цукатами. Дуже ароматний та смачний. Добре підростає та виходить пухкенький. Для цього кекса використовую домашні цукати, які дуже лекго приготувати.

На сайті “Домашні Рецепти” ви знайдете багато цікавих рецептів кексів з фото. Кількість цих рецептів постійно збільшується. Пропоную переглянути їх на сайті в категорії “Тісто – кекси та рулети” : https://www.home-recipes.com.ua/recipes/plyaczky . Відмічайте найкращі з них, натиснувши на серце внизу кожного рецепта.

Смачного!

Закрита інформація, лише для зареєстрованих користувачів!

0/5 (0 Reviews)