Гарбузовий сік з яблуками і морквою

Інгредієнти:

яблука 2 частини
гарбуз 1 частина
морква 1 частина
цукор за смаком

Інгредієнти 2 частини яблук, 1 частина гарбуза, 1 частина моркви, цукор за смаком.

Як приготувати

Витиснути сік з гарбуза, яблук, моркви, додати цукор, перемішати. Це, власне, і є весь рецепт приготування гарбузового соку з яблуками))) Але, скажу чесно, такий фреш є набагато смачнішим, ніж яблучний, чи навіть морквяно-яблучний. І надзвичайно вітамінний. Корисний як дорослим, так і дітям. Цілу осінь, поки є свіжі гарбузи, мої дітки ласують таким смачним гарбузовим соком. Також можна зберігати його на зиму, так само, як яблучний сік. Сподіваюсь, Вам сподобається мій простий рецепт гарбузового соку!

0/5 (0 Reviews)