Інгредієнти:
яблука | 2 частини |
гарбуз | 1 частина |
морква | 1 частина |
цукор | за смаком |
Інгредієнти 2 частини яблук, 1 частина гарбуза, 1 частина моркви, цукор за смаком.
Як приготувати
Витиснути сік з гарбуза, яблук, моркви, додати цукор, перемішати. Це, власне, і є весь рецепт приготування гарбузового соку з яблуками))) Але, скажу чесно, такий фреш є набагато смачнішим, ніж яблучний, чи навіть морквяно-яблучний. І надзвичайно вітамінний. Корисний як дорослим, так і дітям. Цілу осінь, поки є свіжі гарбузи, мої дітки ласують таким смачним гарбузовим соком. Також можна зберігати його на зиму, так само, як яблучний сік. Сподіваюсь, Вам сподобається мій простий рецепт гарбузового соку!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!