Кекс з крихтами “Сальцесон”

Інгредієнти:

Крихти
маргарин 0,5 п.
мука 1,5 скл.
цукор 0,5 скл.
порошок до печива 1 ч.л.
яйця 2 шт.
горіхи 0,5 скл.
Темне тісто
яйця 3 шт.
кефір 1 скл.
джем 0,5 скл.
какао 5 ст.л.
сода 1 ч.л.
оцет 1 ст.л.

Ще один рецепт польської випічки, яку я так люблю готувати. Цей кекс дуже смачний і оригінальний. Світлі пісочні крихти у темному м”якому та ніжному тісті. Все це доповнюють грецькі горіхи, яких у кексі досить багато. Смакота! Рецепт кекса достойний уваги. Спробуйте!

Як приготувати

1. Крихти.

Маргарин розім”яти з мукою + порошоко до печива, цукром та яйцями до утворення крихт.

2. Темне тісто.

Змішати йогурт(можна кефір), какао, яйця, джем(у мене чорничний) та цукор. Додати соду, погашену оцтом, перемішати.

Влити темне тісто у форму, застелену пергаментом. Всипати крихти. Обережно перемішати зубочисткою. Зверху посипати горіхами. Випікати при температурі 180 град 1 годину.

0/5 (0 Reviews)