Інгредієнти:
| Крихти | |
|---|---|
| маргарин | 0,5 п. |
| мука | 1,5 скл. |
| цукор | 0,5 скл. |
| порошок до печива | 1 ч.л. |
| яйця | 2 шт. |
| горіхи | 0,5 скл. |
| Темне тісто | |
| яйця | 3 шт. |
| кефір | 1 скл. |
| джем | 0,5 скл. |
| какао | 5 ст.л. |
| сода | 1 ч.л. |
| оцет | 1 ст.л. |
Ще один рецепт польської випічки, яку я так люблю готувати. Цей кекс дуже смачний і оригінальний. Світлі пісочні крихти у темному м”якому та ніжному тісті. Все це доповнюють грецькі горіхи, яких у кексі досить багато. Смакота! Рецепт кекса достойний уваги. Спробуйте!
Як приготувати
1. Крихти.
Маргарин розім”яти з мукою + порошоко до печива, цукром та яйцями до утворення крихт.
2. Темне тісто.
Змішати йогурт(можна кефір), какао, яйця, джем(у мене чорничний) та цукор. Додати соду, погашену оцтом, перемішати.
Влити темне тісто у форму, застелену пергаментом. Всипати крихти. Обережно перемішати зубочисткою. Зверху посипати горіхами. Випікати при температурі 180 град 1 годину.






























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!