Інгредієнти:
клубніка | 500 г |
цукор | 1 скл. |
сметана або вершки | 1 скл. |
ванільний цукор | 12 г |
Сьогодні у мене простий рецепт домашнього морозива. На фото морозиво з клубнікою. Але за цим рецептом я готую морозиво ціле літо. Додаю всі можливі ягоди чи фрукти: малину, чорницю, вишні, суницю, персики, абрикоси… І завжди виходить дуже смачне домашнє морозиво. Але, найголовніше, приготувати його дуже просто! Порадуйте своїх близьких смачним та корисним домашнім морозивом!
Як приготувати
Клубніку помити, почистити. Додати цукор та ванільний цукор. Змолоти блендером до однорідності. Додати домашню сметану, або вершки. Збивати все разом міксером чи блендером 10 хв, поки маса не стане пінистою. Тепер заливаємо наше морозиво в мороженицю і залишаємо заморожуватись в ній 30 хв. Далі перекладаємо його в зручну для Вас форму та відправляэмо в морозилку до повного заморожування.
Якщо у Вас немає морожениці, то вливаємо клубнічну масу в глибоку посудину і відправляємо в морозилку. Через 30 хв. виймаємо та збиваємо міксером 1 хв, щоб добре перемішати. Так повторюємо 4 рази. За бажанням, піля останнього збивання, можна викласти морозиво у спеціальні силіконові форми( як це зробила я) та залишити ще заморожуватись в морозилці.
Насолоджуйтесь!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!