& nbsp; Пекан можна замінити волоськими горіхами.
Інгредієнти
- 200 г вершкового масла жирністю 82,5%
- 500 г борошна
- 30 г свіжих або 15 г сухих дріжджів
- 1 ч. л. солі
- 80 г цукру
- 5 великих яєць С0
- 200 мл вершків жирністю 30-38%
- 100 г термостатно кислого молока
- 2 ст. л. апельсинової цедри
- 120 г горіхів пекан
Для глазурі і прикраси:
- 300 г цукрової пудри
- 12 половинок горіхів пекан
- цукати з апельсинових кірочок
- апельсиновий сік
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розтопіть і остудіть масло. Порубати горіхи. Крок 2 Просійте борошно в миску, додайте дріжджі, сіль і цукор. Начините перемішувати, по одному додаючи яйця, потім вершки і кисле молоко кімнатної температури. Вимішуйте 5 хв., Потім додайте масло і цедру, вимішують до еластичності. Вмішайте горіхи. Крок 3 Накрийте тісто рушником і дайте підійти в теплому місці, 1 ч. Тісто, що підійшло обомніте, викладіть в паперові форми для пасок, заповнивши їх на 2/3, дайте ще підійти, 30 хв. Крок 4 Розігрійте духовку до 170 ° С. Випікайте паски приблизно 25 хв., Перевірте готовність шпажкою. Остудіть паски на боці на подушці. Крок 5 Для глазурі додайте в цукрову пудру стільки соку, щоб вийшла густа текуча маса. Покрийте глазур'ю паски і прикрасьте горіхами і цукатами, поки глазур не застигла.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!