ШАШЛИК В ДУХОВЦІ

Шашлик & nbsp; в духовці може бути нічим не гірше приготованого на вогні. Особливу увагу приділіть вибору свинячої шийки і спецій. & Nbsp;

ШАШЛИК В ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 800 г м'якоті свинячої шийки
  • 2 цибулини
  • 2 ст. л. оцту
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясо наріжте кубиками 2,5х2,5 см. Посоліть, поперчіть з усіх боків. Крок 2

Лук очистіть і наріжте найтоншими півкільцями, викладіть в миску. Посоліть цибулю, полийте оцтом і пам'ятайте руками. Додайте до цибулі м'ясо і перемішайте. Маринують при кімнатній температурі 1-2 ч. Крок 3

Розігрійте духовку в режимі конвекція + гриль до 220 ° С. Обсушити м'ясо від маринаду паперовими рушниками, полийте олією і перемішайте. Викладіть на застелений пергаментом деко і запікайте в верхній третині духовки до готовності, пару раз перевернувши, приблизно 20 хв.

0/5 (0 Reviews)