Шашлик & nbsp; в духовці може бути нічим не гірше приготованого на вогні. Особливу увагу приділіть вибору свинячої шийки і спецій. & Nbsp;
Інгредієнти
- 800 г м'якоті свинячої шийки
- 2 цибулини
- 2 ст. л. оцту
- сіль, мелений чорний перець
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо наріжте кубиками 2,5х2,5 см. Посоліть, поперчіть з усіх боків. Крок 2
Лук очистіть і наріжте найтоншими півкільцями, викладіть в миску. Посоліть цибулю, полийте оцтом і пам'ятайте руками. Додайте до цибулі м'ясо і перемішайте. Маринують при кімнатній температурі 1-2 ч. Крок 3
Розігрійте духовку в режимі конвекція + гриль до 220 ° С. Обсушити м'ясо від маринаду паперовими рушниками, полийте олією і перемішайте. Викладіть на застелений пергаментом деко і запікайте в верхній третині духовки до готовності, пару раз перевернувши, приблизно 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!