Дорадо ПО-ТУРЕЦКИ

Таким чином турки найчастіше готують жирну рибу типу скумбрії. Але нам дуже сподобався саме варіант з & nbsp; Дорадо & nbsp; & ndash; спробуйте і & nbsp; ви.

Інгредієнти

  • 4 доради по 300 г кожна
  • 2 солодких перцю
  • 2 середні цибулини
  • 50 г родзинок
  • 30 г кедрових горіхів
  • по 4 гілочки кропу і петрушки
  • 1 ст. л. панірувальних сухарів
  • 6 ст. л. оливкового масла
  • 0,5 ч. Л. меленої кориці
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Дорадо ПО-ТУРЕЦКИ

Видаліть у риби нутрощі і зябра і гарненько промийте її під проточною водою. Через розрізи на череві надріжте м'якоть уздовж хребта і видаліть його і, по можливості, всі кісточки. Крок 2 Виріжте трохи м'якоті зсередини риби (вона буде потрібно для фарширування) і порубати ножем. Крок 3

Дорадо ПО-ТУРЕЦКИ

дрібно порубати цибулю і обсмажте в половині масла, 7 хв. Додайте кедрові горіхи, родзинки, корицю, сіль і перець, перемішайте і потримайте на вогні 2-3 хв. Крок 4

Дорадо ПО-ТУРЕЦКИ

Зніміть з вогню, додайте рубану м'якоть риби, подрібнену зелень і панірувальні сухарі. Перемішайте і нафаршіруйте рибу, скріпивши краю дерев'яними шпажками. Крок 5

Дорадо ПО-ТУРЕЦКИ

покладіть рибу в деко, додайте розрізаний на великі часточки перець і накрийте фольгою. Запікайте рибу в розігрітій до 200 ° С духовці 15 хв. Подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)