Таким чином турки найчастіше готують жирну рибу типу скумбрії. Але нам дуже сподобався саме варіант з & nbsp; Дорадо & nbsp; & ndash; спробуйте і & nbsp; ви.
Інгредієнти
- 4 доради по 300 г кожна
- 2 солодких перцю
- 2 середні цибулини
- 50 г родзинок
- 30 г кедрових горіхів
- по 4 гілочки кропу і петрушки
- 1 ст. л. панірувальних сухарів
- 6 ст. л. оливкового масла
- 0,5 ч. Л. меленої кориці
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Видаліть у риби нутрощі і зябра і гарненько промийте її під проточною водою. Через розрізи на череві надріжте м'якоть уздовж хребта і видаліть його і, по можливості, всі кісточки. Крок 2 Виріжте трохи м'якоті зсередини риби (вона буде потрібно для фарширування) і порубати ножем. Крок 3
дрібно порубати цибулю і обсмажте в половині масла, 7 хв. Додайте кедрові горіхи, родзинки, корицю, сіль і перець, перемішайте і потримайте на вогні 2-3 хв. Крок 4
Зніміть з вогню, додайте рубану м'якоть риби, подрібнену зелень і панірувальні сухарі. Перемішайте і нафаршіруйте рибу, скріпивши краю дерев'яними шпажками. Крок 5
покладіть рибу в деко, додайте розрізаний на великі часточки перець і накрийте фольгою. Запікайте рибу в розігрітій до 200 ° С духовці 15 хв. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!