Фарширована дорада & ndash; ефектне блюдо, до того ж не треба готувати окремий гарнір. Такий спосіб фаршировані набагато простіше, ніж традиційний, зі зняттям шкіри. Ви можете наповнити рибу своєї улюбленої начинкою, головне, щоб вона не була занадто соковитою. Тому якщо в начинці повинні бути помідори, обов'язково попередньо обсмажте їх.
Інгредієнти
- 2 доради
- 1 солодкий перець
- 1 світла частина цибулі-порею
- половина цукіні
- 100 г бринзи
- 1 ч. л. сушеного орегано
- лимонний сік
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть дораду від луски, видаліть зябра, промийте холодною водою і промокніть паперовим рушником. Покладіть рибу перед собою на робочу поверхню і зробіть надріз вздовж хребта від голови до середини хвоста, не прорізаючи рибу наскрізь, спочатку з одного боку, а потім з іншого. Крок 2 Ножицями перережьте кістка хребта біля голови і хвоста. Видаліть хребет. Потім дістаньте нутрощі через утворену порожнину. Видаліть пінцетом залишилися кісточки. Промийте рибу і промокніть рушником. Крок 3
Для начинки очистіть солодкий перець від насіння і перегородок і наріжте маленькими кубиками. Так само наріжте цукіні. Лук-порей розріжте навпіл уздовж, промийте від піску і наріжте півкільцями. Крок 4
Розігрійте сковороду з оливковою олію і обсмажте цибулю- порей до м'якості. Додайте солодкий перець і цукіні і смажте 5 хв. Крок 5
Остудіть овочі і змішайте з дрібно розкришене бринзою і сушеним орегано, поперчіть. Крок 6
Трохи посоліть рибу зсередини і зовні і збризніть лимонним соком і оливковою олією, заповніть начинкою. Покладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою. Щоб риба не падала, підкладіть скорочення шматочки фольги. Крок 7
Запікайте дораду в духовці , розігрітій до 180 ° С, 35-40 хв. Акуратно перекладіть рибу на блюдо і прикрасьте петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!