Фарширована Дорадо

Фарширована дорада & ndash; ефектне блюдо, до того ж не треба готувати окремий гарнір. Такий спосіб фаршировані набагато простіше, ніж традиційний, зі зняттям шкіри. Ви можете наповнити рибу своєї улюбленої начинкою, головне, щоб вона не була занадто соковитою. Тому якщо в начинці повинні бути помідори, обов'язково попередньо обсмажте їх.

Фарширована Дорадо

Інгредієнти

  • 2 доради
  • 1 солодкий перець
  • 1 світла частина цибулі-порею
  • половина цукіні
  • 100 г бринзи
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • лимонний сік
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть дораду від луски, видаліть зябра, промийте холодною водою і промокніть паперовим рушником. Покладіть рибу перед собою на робочу поверхню і зробіть надріз вздовж хребта від голови до середини хвоста, не прорізаючи рибу наскрізь, спочатку з одного боку, а потім з іншого. Крок 2 Ножицями перережьте кістка хребта біля голови і хвоста. Видаліть хребет. Потім дістаньте нутрощі через утворену порожнину. Видаліть пінцетом залишилися кісточки. Промийте рибу і промокніть рушником. Крок 3

Фарширована Дорадо

Для начинки очистіть солодкий перець від насіння і перегородок і наріжте маленькими кубиками. Так само наріжте цукіні. Лук-порей розріжте навпіл уздовж, промийте від піску і наріжте півкільцями. Крок 4

Розігрійте сковороду з оливковою олію і обсмажте цибулю- порей до м'якості. Додайте солодкий перець і цукіні і смажте 5 хв. Крок 5

Фарширована Дорадо

Остудіть овочі і змішайте з дрібно розкришене бринзою і сушеним орегано, поперчіть. Крок 6

Фарширована Дорадо

Трохи посоліть рибу зсередини і зовні і збризніть лимонним соком і оливковою олією, заповніть начинкою. Покладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою. Щоб риба не падала, підкладіть скорочення шматочки фольги. Крок 7

Фарширована Дорадо

Запікайте дораду в духовці , розігрітій до 180 ° С, 35-40 хв. Акуратно перекладіть рибу на блюдо і прикрасьте петрушкою.

0/5 (0 Reviews)