ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Форель, яка продається в наших супермаркетах, як правило вирощена в аквакультурі і похвалитися тонким смаком не може. Щоб блюдо вийшло смачним, треба вдатися до маленьких хитрощів, а саме додати рибі смаку. З цим завданням чудово впораються мигдаль і бекон, і страва вийде чудовим.

 ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Інгредієнти

  • 1 маленька цибулина
  • 2 тонких скибочки бекону
  • 150 г охолодженого вершкового масла
  • 2 гілочки петрушки
  • 75 г білого хліба
  • 100 г смаженого мигдалю
  • 2 ч. Л. тертої лимонної цедри
  • 10 гілочок чебрецю
  • 1 маленьке яйце
  • 8 філе форелі без шкіри
  • 1 стакан білого вина
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Очистіть цибулю і подрібніть. Бекон наріжте маленькими кубиками. Розтопіть 30 г вершкового масла в сковороді на середньому вогні, покладіть цибулю і смажте протягом 2-3 хв. Додайте бекон і смажте, помішуючи, ще 2 хв. Крок 2

ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Наріжте петрушку і покладіть в чашу блендера разом з хлібними крихтами і мигдалем. Подрібніть до стану грубої крихти. Додайте смажену цибулю з беконом, терту лимонну цедру, чебрець і яйце добре перемішайте. Приправте сіллю і перцем. Крок 3

ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Промокніть філе паперовими рушниками і рівномірно розподіліть начинку. Скачайте філе в рулети і сколите шпажкою. Викладіть готові рулети на тарілку, прикрийте плівкою і приберіть на 30 хв. в холодильник. Крок 4

ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Розігрійте духовку до 180 ° C. Злегка змастіть форму для запікання. Викладіть рулети швом вниз. Полийте вином і приправити сіллю і перцем. Накрийте форму фольгою і поставте в духовку на 15-18 хв. Крок 5

ФОРЕЛЬ з мигдальним НАЧИНКОЙ

Для соусу процідіть рідину з форми в сотейник і доведіть до кипіння на сильному вогні. Уварите наполовину. Наріжте масло, що залишилося маленькими кубиками і додайте по одному шматочку в сотейник, втручаючись масло віночком до повного розчинення. В кінці влийте лимонний сік, посоліть і поперчіть соус. До речі

Вибираючи інгредієнти для фаршу, обов'язково включите до складу якої-небудь сполучний елемент. Зазвичай цю роль виконують хлібні крихти & ndash; вони вберуть частину рідини, тертий сир & ndash; він розплавиться і зв'яже начинку, або яйця & ndash; при запіканні вони також не дадуть начинці розвалитися.

0/5 (0 Reviews)