Запікаючи рибу, намагайтеся захистити її чимось, особливо якщо вугілля сильні, & ndash; інакше & nbsp; велика ймовірність, що зовні вона швидко & nbsp; згорить, а зсередини не прожарітся. Крім бекону, який не для всіх прийнятний, є різні листя: зелена частина порею, хрін і навіть & nbsp; лопухи. Найпоширеніший варіант & ndash; фольга, & nbsp; але можна також скористатися і газетами, & nbsp; склавши їх в кілька шарів і добре промочив водою. Перед загортанням щедро & nbsp; змастіть рибу рослинним маслом або іншим жиром.
& nbsp;
Інгредієнти
- 10 цілих форелі вагою по 300 г
- по 10 гілочок розмарину і чебрецю
- 30 скибочок бекону
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- шматочок сала
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рибу випатрати, очистіть від луски, видаліть зябра. Промийте рибу холодною водою і обсушити паперовими рушниками. Приправте зсередини і зовні сіллю і перцем, натріть оливковою олією. Крок 2 Начините кожну рибку розмарином і чебрецем, потім оберніть скибочками бекону. Крок 3 Розпаліть вугілля – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Прогрійте решітки над вугіллям і змастіть їх салом. Викладіть рибу в решітки. Крок 4 Смажте над вугіллям на відстані 15-20 см від них, до освіти на беконі хрусткої скоринки, приблизно 3 хв. з кожного боку. Зніміть з вогню, дайте рибі трохи «відпочити» і поверніть на вугілля – ще приблизно по 2 хв. з кожного боку. Відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!