Специфічний запах щуки в цих рибних котлетах абсолютно не відчувається & nbsp; за рахунок використання смаженої цибулі і трюфельного масла.
Інгредієнти
- зелена цибуля для прикраси
- рослинне масло для смаження
для трюфельного пюре:
- картопля – 1 кг
- молоко – 200 мл
- сіль – 2 г
- вершкове масло – 150 г
- печериці – 40 г
- трюфельне масло – 5 г
Для фаршу:
- філе з щуки – 560 г
- філе судака – 200 г
- цибуля – 40 г
- вершкове масло – 80 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Крок 2 В м'ясорубці прокрутити філе щуки і судака разом з цибулею і вершковим маслом. Сформувати котлети і обсмажити на рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки. Довести до готовності в духовці при 180 градусах протягом 10 хвилин. Крок 3 Картопля очистити і відварити до готовності. Злити воду, додати молоко і вершкове масло. Все добре збити блендером, посолити. Крок 4 Печериці дрібно порізати і обсмажити на сковороде.Вмешать в картопляне пюре разом з трюфеля маслом. Крок 5 На тарілку викласти трюфельне пюре і 2 котлети. Посипати рубаним зеленою цибулею. До речі
Рецепт надано шеф-кухарем ресторанів Erwin.Река і Erwin.РекаМореОкеан.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!