КОТЛЕТИ З щуки з трюфельно ПЮРЕ

Специфічний запах щуки в цих рибних котлетах абсолютно не відчувається & nbsp; за рахунок використання смаженої цибулі і трюфельного масла.

Інгредієнти

  • зелена цибуля для прикраси
  • рослинне масло для смаження

для трюфельного пюре:

  • картопля – 1 кг
  • молоко – 200 мл
  • сіль – 2 г
  • вершкове масло – 150 г
  • печериці – 40 г
  • трюфельне масло – 5 г

Для фаршу:

  • філе з щуки – 560 г
  • філе судака – 200 г
  • цибуля – 40 г
  • вершкове масло – 80 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Крок 2 В м'ясорубці прокрутити філе щуки і судака разом з цибулею і вершковим маслом. Сформувати котлети і обсмажити на рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки. Довести до готовності в духовці при 180 градусах протягом 10 хвилин. Крок 3 Картопля очистити і відварити до готовності. Злити воду, додати молоко і вершкове масло. Все добре збити блендером, посолити. Крок 4 Печериці дрібно порізати і обсмажити на сковороде.Вмешать в картопляне пюре разом з трюфеля маслом. Крок 5 На тарілку викласти трюфельне пюре і 2 котлети. Посипати рубаним зеленою цибулею. До речі

Рецепт надано шеф-кухарем ресторанів Erwin.Река і Erwin.РекаМореОкеан.

& nbsp;

0/5 (0 Reviews)