Смачний ванільний паску з сухофруктами – один з улюблених в нашій родині!
Така різна Пасха x Інгредієнти
- мука 5 стакан (а)
- молоко 1, 5 стакан (а)
- дріжджі 15 г
- цукор 150 г
- масло вершкове 150 г
- ванільний цукор 20 г
- сухофрукти 100 г
- білий шоколад 150 г
- вершки 100 мл
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> темний шоколад 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дріжджі розвести в половині склянки молока. Коли вони почнуть пузиритися, вилити їх у велику миску, всипати 1 склянку борошна і поставити все в тепле місце, щоб опара піднялася. Потім влити молоко, що залишилося, додати цукор, розтоплене масло і ванільний цукор. Підсипаючи борошно, замісити тісто. Крок 2 Тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, щоб підходило. Коли тісто підніметься, його необхідно обмять, додати сухофрукти і викласти у форми, заздалегідь змащені маслом і обсипані товченими сухарями, заповнивши їх наполовину. Крок 3 Дати паскам ще трохи постояти у формі, потім змастити їх яйцем і випікати до готовності при 180 градусах. В металевому ковшике нагріти вершки, поламати білий шоколад, розтопити, в кінці додати 1 ч. Л. вершкового масла. Трохи остудити і полити цією глазур'ю паски. Крок 4
Зверху прикрасити розтопленим темним шоколадом. Смачного! Зі святом!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!