Овочі для телятини в лаваші потрібно готувати & laquo; аль-денте & raquo ;, щоб вони трохи хрустів, а кільця цибулі-порею додавати в самому кінці, щоб він зберіг форму. Так само можна приготувати і яловичину, але часу на її гасіння піде трохи більше.
Інгредієнти
- 400 г телячої вирізки
- 4 невеликих листа тонкого лаваша
- 200 г печериць
- 1 червона цибулина
- 100 г цибулі-порею (біла частина)
- 100 г кабачка
- 1 солодкий перець
- 100 мл курячого бульйону
- 40 г томатної пасти
- 30 г вершкового масла
- 20 мл соєвого соусу
- 8 г свіжомелених суміші перців
- рослинне масло
- сіль
- кріп і зелена цибуля для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу змішайте розтоплене вершкове масло з цукром, соєвим соусом, томатною пастою і меленої сумішшю перців до однорідності. Крок 2 Лаваш викладіть в горщики і подпекіте в духовці. Телятину наріжте великими брусочками. Наріжте такими ж брусочками кабачок і солодкий перець, гриби – часточками, цибулю – півкільцями. Крок 3 Телятину обсмажте в олії до рум'яної скоринки. Додайте овочі, ще обсмажте. Влийте перцевий соус і курячий бульйон, тушкуйте 10 хв. Крок 4 Додайте нарізану кільцями цибулю-порей, трохи тушкуйте і зніміть з огня.Виложіте телятину з овочами в горщики, рясно посипте нарізаним кропом і зеленою цибулею. До речі
Рецепт надано Оленою Солодовіченко, шеф-кухарем мережі & laquo; Варенична №1 & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!