ТЕЛЯТИНА в лаваші

Овочі для телятини в лаваші потрібно готувати & laquo; аль-денте & raquo ;, щоб вони трохи хрустів, а кільця цибулі-порею додавати в самому кінці, щоб він зберіг форму. Так само можна приготувати і яловичину, але часу на її гасіння піде трохи більше.

 ТЕЛЯТИНА в лаваші

 ТЕЛЯТИНА в лаваші

Інгредієнти

  • 400 г телячої вирізки
  • 4 невеликих листа тонкого лаваша
  • 200 г печериць
  • 1 червона цибулина
  • 100 г цибулі-порею (біла частина)
  • 100 г кабачка
  • 1 солодкий перець
  • 100 мл курячого бульйону
  • 40 г томатної пасти
  • 30 г вершкового масла
  • 20 мл соєвого соусу
  • 8 г свіжомелених суміші перців
  • рослинне масло
  • сіль
  • кріп і зелена цибуля для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для соусу змішайте розтоплене вершкове масло з цукром, соєвим соусом, томатною пастою і меленої сумішшю перців до однорідності. Крок 2 Лаваш викладіть в горщики і подпекіте в духовці. Телятину наріжте великими брусочками. Наріжте такими ж брусочками кабачок і солодкий перець, гриби – часточками, цибулю – півкільцями. Крок 3 Телятину обсмажте в олії до рум'яної скоринки. Додайте овочі, ще обсмажте. Влийте перцевий соус і курячий бульйон, тушкуйте 10 хв. Крок 4 Додайте нарізану кільцями цибулю-порей, трохи тушкуйте і зніміть з огня.Виложіте телятину з овочами в горщики, рясно посипте нарізаним кропом і зеленою цибулею. До речі

Рецепт надано Оленою Солодовіченко, шеф-кухарем мережі & laquo; Варенична №1 & raquo;.

0/5 (0 Reviews)