КУЛИЧ З ГЛАЗУРЬЮ

Свій рецепт паски з глазур'ю & nbsp; пропонує шеф-кондитер & nbsp; мережі сімейних кафе і кондитерських & laquo; Андерсон & raquo ;. Юлія Євстигнєєва вважає, що підготовка до свята для багатьох не менш цінна і радісна складова, & nbsp; ніж саме торжество. Пасха & ndash; як раз такий випадок. Це можливість втілити всі & nbsp; свої добрі думки в класичних частування. А якщо ви готуєте & nbsp; паску з глазур'ю всією сім'єю, значить, свято точно вдалося.

 КУЛИЧ З ГЛАЗУРЬЮ

 КУЛИЧ З ГЛАЗУРЬЮ

Інгредієнти

  • 1 білок
  • 130-150 г цукрової пудри
  • 0,5 ч. Л. лимонного соку
  • 25 г свіжих або 13 г сухих дріжджів
  • 130 г борошна
  • 200 мл молока
  • 15 г цукру
  • 320 г борошна
  • 150 г цукру
  • 150 г вершкового масла
  • 30 мл рослинного масла
  • 120 г жовтків
  • по 100 г цукатів і родзинок
  • 60 мл рому
  • 1 стручок ванілі
  • мелені мускатний горіх
  • кардамон
  • імбир
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Цукати наріжте шматочками і разом з родзинками перемішайте з ромом. Залиште до використання. Крок 2 Молоко підігрійте до 36-38 ° С, змішайте з розтертими дріжджами, цукром і борошном. Перемішайте і залиште на 20-30 хв. в теплому місці. Крок 3 Злийте і збережіть залишки рому, підсушіть цукати і родзинки на паперових рушниках. Крок 4 У великій мисці змішайте опару з цукром, розм'якшеним вершковим і рослинним маслом, жовтками, ромом, насінням ванілі, спеціями за смаком і сіллю. Вимішайте до однорідності. Крок 5 Додайте просіяне борошно, цукати і родзинки. Замісити однорідне, м'яке тісто. Розділіть його навпіл. Розкладіть по формам, заповнюючи їх на 2/3, і дайте піднятися в теплому місці 1-1,5 ч. Випікайте духовці при 165 ° С 40-45 хв. Крок 6 Паски повністю остудіть. Для глазурі змішайте цукрову пудру з білком, лимонним соком і полийте паску. Прикрасьте на свій смак, дайте глазурі повністю застигнути. До речі

Такий паску з глазур'ю можна приготувати і на топленому молоці, а в тісто додати & nbsp; кілька ниток шафрану & nbsp; або цедру апельсина.

0/5 (0 Reviews)