Щоб отримати смачну вечерю вам доведеться витратити не більше 10 хвилин, решта зробить духовка. Та й посуду доведеться мити мінімум – подавайте рибу прямо в фользі, в якій вона готувалася.
Інгредієнти
- 4 шматки філе лосося без шкіри по 150 г кожен
- 3 маленьких цукіні
- 2 цибулини шалот або 1 середня червона цибулина
- 3 великі помідори
- 1 зубчик часнику
- 12- 1 6 гілочок чебрецю
- 3/4 ч. л. сушеного орегано
- оливкова олія
- лимонний сік
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ˚ С. Підготуйте 4 аркуші алюмінієвої фольги довжиною 35-40 см.Нарежьте цукіні тонкими півкільцями. Порубати часник Крок 2 і дрібно наріжте одну цибулину шалот, змішайте з 1 ст. л. оливкового масла і цукіні, трохи посоліть і поперчіть. Розділіть овочі на 4 частини і викладіть на фольгу. Крок 3 На овочі покладіть філе лосося, посоліть, збризніть лимонним соком і змастіть шматки оливковою олією. Крок 4 Наріжте помідори і залишився шалот кубиками, додайте орегано і 1 ст. л. оливкового масла, посоліть і поперчіть. Викладіть помідори на рибу і запечатайте конверти. Перекладіть конверти на деко і поставте в духовку на 20-25 хв. Подавайте у фользі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!