СВИНИНА В імбирний ГЛАЗУРІ

У кожної господині зазвичай є рецепт фірмового & nbsp; страви, на яке вона запрошує гостей. Якщо у вас ще & nbsp; такого немає, зверніть увагу на цю свинину. Досить & nbsp; правильно розрахувати час приготування & ndash; і перед вами & nbsp; ніжне м'ясо з ароматною скоринкою

СВИНИНА В імбирний ГЛАЗУРІ

Інгредієнти

  • 1 свиняча нога вагою 3-4 кг
  • 100 г свіжих кумкватов
  • шматочок кореня імбиру завдовжки 5 см
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 2 ст. л. бутонів гвоздики
  • 3 гілочки м'яти
  • сіль

Для глазурі:

  • шматочок кореня імбиру завдовжки 2,5 см
  • 175 г цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину ретельно вимити, обсушити. Зробити глибокий надріз вздовж кістки і, розставивши м'ясо, видалити її. Натерти м'ясо сіллю і перцем, згорнути рулетом і перев'язати в декількох місцях мотузкою. Крок 2 Розігріти духовку до 160 ° С. Лук очистити, тонко нарізати. Імбир очистити, натерти на крупній тертці. М'яту вимити й обсушити. Покласти цибулю, імбир і м'яту на дно глибокої форми. Зверху покласти свинину. Залити водою так, щоб вона покрила м'ясо шаром 5 см. Накрити форму 3 шарами фольги, поставити в духовку на 1,5 год, потім зменшити температуру до 140 ° С і готувати ще 1,5 ч. Крок 3 Поки запікається свинина, приготувати глазур . У сотейник всипати цукор, налити 150 мл води, поставити його на невеликий вогонь і готувати до повного розчинення цукру. Покласти тонко нарізаний імбир і готувати, помішуючи, ще 5 хв. Крок 4 Додати нарізані тонкими кружальцями кумквати, готувати 2 хв. Шумівкою перекласти кумквати в блюдо. Прогрівати глазур ще 5 хв., Поки вона не загусне. Зняти з вогню і відставити. Крок 5 Чисту форму для випічки накрити листом фольги, змастити олією, перекласти в неї свинину. Зрізати шкірку, залишивши тонкий шар підшкірного жиру. Гострим ножем надрізати шар жиру у вигляді решітки. У кожен з вийшов ромбів увіткнути бутон гвоздики. Крок 6 Збільшити температуру духовки до 200 ° С. Змастити свинину глазур'ю, залишивши 3 ст. л. Запікати ще 20 хв. Частину, що залишилася глазур змішати з кумквата і подати до готової свинині. До речі

Для цієї страви потрібно купити свинячу ногу зі шкірою або хоча б із шаром підшкірного жиру.
Щоб правильно розрахувати час приготування свинини, необхідно точно знати вагу шматка. На кожні 500 г м'яса потрібно 25 хв. запікання плюс 20-25 хв. додатково. & nbsp;

0/5 (0 Reviews)