Правда, незвичайне поєднання & ndash; свинина, & nbsp; груші і ківі? І якщо союз м'яса і груш наші кулінарні традиції з працею, але все-таки визнають, & nbsp; то використання ківі багатьом може здатися дуже авангардним рішенням. А тим часом різні & nbsp; кухні світу використовують саме маринад з ківі для того, щоб зробити м'ясо виключно соковитим
Інгредієнти
- 1 кг свинячої корейки
- 3 ківі
- 2 груші
- 4 скибочки білого хліба
- масло вершкове – 2 ст.л.
- масло рослинне – 3 ст.л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ківі і груші очистити. Груші розрізати на четвертинки, видалити серцевину. Нарізати фрукти невеликими кубиками. З хліба зрізати скоринку. М'якоть розкришити і злегка підсушити. Крок 2 Розігріти в сковороді вершкове масло, обсмажити ківі і груші, 3 & nbsp; хв., Відразу ж перекласти в миску. Крок 3 Додати до фруктів хлібні крихти і перемішати. Крок 4 М'ясо вимити, обсушити. Гострим вузьким ножем зробити збоку глибокий поздовжній проріз. Крок 5 Помістити в проріз фруктову суміш. Закріпити розріз дерев'яними зубочистками. М'ясо натерти сіллю і перцем. Крок 6 У сковороді розігріти олію. Обсмажити свинину по 2 & nbsp; хв. з кожного боку. Перекласти у форму для запікання. Розігріти духовку до 200 ° С. Запікати свинину 50 & nbsp; хв., Зменшити температуру до 180 ° С. Влити в форму 0,5 & nbsp; склянки води, готувати ще 20 & nbsp; хв. До речі
Будьте обережні з начинкою. Нафарширований корейку грушами і ківі, ні в якому & nbsp; разі не переносите остаточне приготування на наступний день. Пролежавши кілька годин в холодильнику, внутрішній шар м'яса під впливом & nbsp; досить агресивних ензимів в ківі перетвориться практично в фарш. Сік з & nbsp; нього витече дуже швидко, і корейка вийде сухою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!