М'ясний САЛАТ в азіатському стилі

Як невеликою кількістю запеченого чи вареного м'яса нагодувати кілька людей? Приготувати салат! Спробуйте відмовитися & nbsp; від майонезу і коренеплодів на користь азіатської заправки і хрустких зелених овочів: впевнені, вам сподобається!

 М'ясний САЛАТ в азіатському стилі

Інгредієнти

  • 300 г запеченої свинини
  • ½ качана пекінської капусти
  • 1 великий огірок
  • 5 черешків селери
  • 3 втечі зеленої цибулі
  • 1/2 гострого червоного перцю
  • 1 ст.л. коричневого цукру
  • 2 ст.л. рисового укусу
  • 1 лимон
  • 1 гострий червоний перець
  • 8-10 гілочок кінзи
  • 30 г кунжуту
  • 1 ст.л. ароматного кунжутного масла
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. рибного соусу (бажано)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Гострою дрібної теркою зніміть з лимона цедру, вичавіть сік. Листя кінзи відокремте від гілочок, гілочки дрібно наріжте. Гострий перець звільніть від насіння і перегородок і дрібно наріжте. Крок 2 Приготуйте заправку. Цукор покладіть в маленький сотейник, додайте оцет, лимонний сік і 1 ст.л. води. Проваріть до розчинення цукру. Зніміть з вогню, додайте гострий перець і стебла кінзи, остудіть. Перелийте суміш в блендер і подрібніть. Додайте в заправку цедру, кунжутне масло, соєвий і рибний соус, перемішайте. Крок 3 М'ясо наріжте тонкою соломкою, видаливши надлишки жиру. Змішайте з невеликою кількістю заправки, залиште маринуватися на 30-35 хвилин. Крок 4 Огірок і селера наріжте соломкою розміром з сірник. Пекінську капусту наріжте, гострий перець наріжте тонкими кільцями. Перекладіть інгредієнти в миску, заправте частиною заправки. Перекладіть салат на блюдо, зверху розкладіть м'ясо, посипте листям кінзи і насінням кунжуту.

0/5 (0 Reviews)