Так званий & laquo; заливний & raquo; пиріг & ndash; справжня палочка-виручалочка в тому випадку, якщо & nbsp; до & nbsp; вам & laquo; несподівано прийшли гості & raquo;
Інгредієнти
- 400 г філе лосося
- 1 середній пучок зеленої цибулі
- 1 пучок кропу
- 4 яйця
- вершкове масло
- сіль, мелений чорний перець
Для тіста:
- 300 г сметани
- 150 г майонезу
- 3 яйця
- 250-300 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 0,5 ч. л. соди
- 0,5 ч. Л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для тіста збийте яйця з сіллю в піну, додайте порціями сметану і майонез. Коли суміш стане однорідною, просійте в неї борошно з содою і розпушувачем. Крок 2
Для начинки наріжте філе лосося середніми кубиками. Тонко наріжте зелену цибулю, подрібніть кріп. Крок 3
У великій сковороді розтопіть пару ложок олії, покладіть зелену цибулю і кріп, млоїте на слабкому вогні 2 хв. Додайте рибу, збільште вогонь і готуйте 1 хв., Помішуючи. Зніміть з вогню. Крок 4
Яйця зваріть круто в слабо киплячій воді, 8 хв. Охолодіть під проточною водою. Очистіть і порубати яйця, додайте до начинки, перемішайте. Крок 5
Змастіть маслом цільний (не роз'ємну!) форму для пирога діаметром 24-26 см. Викладіть на дно 4-5 ст. л. тесту і трохи розподіліть його по дну. Крок 6
На тісто викладіть начинку, залийте тестом. Рівномірно розподіліть його. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 40 хв. Перед подачею обов'язково остудіть!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!